Skip to content
Newsfeed

De Barbour x BAPE capsule is nu verkrijgbaar

19 oktober 2021 17:00
De Barbour x BAPE capsule is nu verkrijgbaar

Onlangs is het Britse kledingmerk Barbour samengekomen met BAPE voor hun allereerste collab. De Barbour x BAPE capsule is sinds 16 oktober 2021 verkrijgbaar en bestaat uit een aantal toffe items.

Barbour x BAPE capsule

Met de capsule brengen de twee merken een unieke draai aan de ‘countryside’ waar Barbour voor staat. Japanse lifestylemerk BAPE staat onder andere bekend om zijn CAMO-printjes, zo hebben de twee namen de items uit hun samenwerking speciaal ontworpen met het exclusieve Barbour x Bape CAMO-print.

“Practically is at the heart of everything we do here at Barbour and we know this is key to BAPE too, so we found that it was very easy to work together in this project, there was a natural synergy. The collection allowed us to draw upon Barbour’s history whilst injecting the DNA of BAPE via the exclusive BAPE x BARBOUR CAMO print.”

Ian Bergin, Director of Menswear, Footwear & Accessories & Barbour

De capsule bestaat uit bovenkleding, sweatshirts, t-shirts, een hoed en een hondenjas. Deze zijn gekleed in het exclusieve CAMO-printje van Barbour en BAPE. Een ander opvallende detail aan de samenwerking is het logo tag. Op de items kun je namelijk zien dat het Barbour logo is samengevoegd met het logo van BAPE.

Barbour x BAPE capsule | Bucket Hat
Barbour x BAPE capsule | Sweatshirt

Gelukkig hoeven wij niet meer op de Barbour x BAPE capsule te wachten en zijn de items sinds 16 oktober 2021 verkrijgbaar. Deze kunnen allemaal besteld worden op de website van Barbour en BSTN.

Ben jij benieuwd welke andere merken binnenkort ook een capsule uitbrengen? Download dan de Sneakerjagers app en neem een kijkje bij onze blogs. Vergeet ons ook niet te volgen op Instagram, Facebook en Twitter.

Barbour x BAPE capsule
Barbour x BAPE capsule
Barbour x BAPE capsule
Barbour x BAPE capsule
Barbour x BAPE capsule
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date