Skip to content
Newsfeed

De BAPE x UNION LA 30th Anniversary Collection

25 december 2021 14:00
De BAPE x UNION LA 30th Anniversary Collection

UNION LA bestaat in 2021 30 jaar en om dit heugelijke feit te vieren, kwam de store in het afgelopen jaar met verschillende samenwerkingen op de proppen. Nu komt de store samen met A Bathing Ape en sluiten zij het jaar af met de BAPE x UNION LA 30th Anniversary Collection.

UNION LA opende in 1989 voor het eerst zijn deuren in de stad New York. In 1991 opende het merk zijn eerste vestiging in Los Angeles. UNION LA is vooral gericht op mode en functionaliteit en was één van de eerste stores buiten Japan die A Bathing Ape in zijn assortiment had.

Nu komt de store voor zijn jubileum samen met het Japanse merk in de BAPE x UNION LA 30th Anniversary Collection. Streetwear items als T-shirts, hoodies en joggingbroeken komen allemaal in de collab voorbij. Daarnaast heeft elke piece een opvallend design gekregen en komt ook het ABC CAMO print van BAPE in de samenwerking terug.

Zo zien wij een CAMO Frontman Logo op een T-shirt voorbij komen. Ook is het UNION LA logo op een T-shirt gedrukt en is de letter ‘o’ vervangen met de apenkop van BAPE. Deze apenkop is ook terug te vinden op een hoodie. Op de joggingbroek staat ‘UNION BAPE’ in donkerbruine letters geschreven.

Gelukkig hoeven wij niet lang op de samenwerking te wachten. De BAPE x UNION LA 30th Anniversary Collection is vanaf donderdag 30 december 2021 verkrijgbaar bij UNION LA en op de website van BAPE.

BAPE x UNION Collection
BAPE x UNION Collection