Skip to content
Newsfeed

De BAPE x Timberland is nu beschikbaar 🌟

28 augustus 2021 20:49
De BAPE x Timberland is nu beschikbaar 🌟

BAPE en Timberland kondigden hun nieuwe samenwerking aan voor hun herfst/winter 2021 collectie. De collab bevat twee Timberland modellen, die de ‘better leather’ kwaliteit hebben gekregen. Daarnaast zijn er andere duurzame materialen gebruikt, zoals de stof ReBOTL™ dat gemaakt is van ten minste 50% gerecycled plastic. Ook bevatten de schoenen Primaloft® isolation dat bestaat uit 55% gerecyclede post-consumer materialen.

Het eerste model uit de collectie is de Premium Waterproof Chukka Boot. De laars is bedekt in BAPE’s kenmerkende camouflageprint in de bekende ‘wheat’ kleur van Timberland. De tong is afgewerkt met co-branded patches en op de zijkant staat het BAPE STA logo in donkerbruin leer.

Het tweede model is de Three Eye Lug Handsewn Shoe. Zoals te zien op de foto’s is hetzelfde patroon en dezelfde print gebruikt. De groene veters en de verschillende aardetinten op het bovenwerk maken de schoen af.

De BAPE x Timberland collectie kun je nu via de Timberland webshop kopen of via geselecteerde BAPE dealers. Houd onze Releasekalender in de gaten om geen enkele release meer te missen!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date