Skip to content
Upcoming

De Asics Gel Saga viert het Japanse kersenbloesem seizoen

1 april 2019 13:53
De Asics Gel Saga viert het Japanse kersenbloesem seizoen

Maart is net afgelopen en dat houdt in dat april dus is begonnen. In deze periode is Japan geheel gekleurd in het roze dankzij de kleurrijke kersenbloesems die door heel het land verspreid staan. Een prachtig natuurfenomeen wat een goede inspiratie is voor een nieuwe colorway.

de kersenbloesem, ook wel Sakura genoemd, is de bekende Japanse boom met prachtige roze bloemblaadjes tijdens de bloeiperiode. Tijdens deze periode worden er vele festivals gehouden. De Sakura staat echter maar kort in bloei, maar is enorm populair. Het is rond deze periode dan ook flink druk in Japan. Als je dit natuurfenomeen een keer van dichtbij wil bekijken, dan moet je er altijd vroeg bijzijn. Hotels zijn namelijk al ver van te voren volgeboekt.

De details

Om dit kersenbloesem seizoen aan de andere kant van de wereld toch een beetje mee te maken, heeft Asics een ‘Cherry Blossom’ print toegevoegd aan de Gel Saga. Deze print is terug te vinden op de upper. De sneaker is voornamelijk wit met een aantal andere kleuraccenten. Zo heeft het ‘GELSAGA’ logo op de zijkant van de sneaker een zwarte omlijning gekregen. De Asics branding op de heel en tongue zijn roze gekleurd, dit past perfect bij de licht roze ‘Cherry Blossom’ print die te vinden is onder het bekende Asics logo op de zijkant. Een derde kleur is beige, deze kleur is te vinden op de heel. De veelal witte upper is geplaatst op een clean witte midsole. De outsole is ook voornamelijk wit, maar bevat ook beige. Door het gebruik van wit en een lichte kleur roze is de Asics Gel Saga ‘Cherry Blossom’ perfect voor de lente!

De Asics Gel Saga ‘Cherry Blossom’ is op dit moment al verkrijgbaar voor een prijs vanaf €110,-.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Asics Gel Saga ‘Cherry Blossom’

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Asics WMNS Gel Saga (White)
sics Gel Saga (Weiß / Weiß)
sics Gel Saga (Weiß / Weiß)
sics Gel Saga (Weiß / Weiß)