Upcoming

De ASICS Gel-Lyte III OG GORE-TEX® dropt langzaam bij geselecteerde retailers

15 oktober 2020 14:24
De ASICS Gel-Lyte III OG GORE-TEX® dropt langzaam bij geselecteerde retailers

De nieuwe samenwerking tussen ASICS en GORE-TEX® zijn poppen op bij diverse geselecteerde ASICS-retailers. De GORE-TEX® uitvoeringen zijn vooral in dit seizoen erg populair. Diverse merken hebben op dit moment een samenwerking met GORE-TEX®. De nieuwste samenwerking hiervan is die met niemand minder dan ASICS. Deze wordt losgelaten op de jarige Gel-Lyte III OG.

GORE-TEX® is een technologie waarbij een enorm dun laagje op de sneaker wordt aangebracht. Dit bestaat uit een membraan dat ervoor zorgt dat jouw sneaker waterdicht is. Dat is natuurlijk perfect voor de komende maanden, maar een nog belangrijkere functie is dat dit materiaal duurzaam is en erg lang mee gaat, zodat je na dit seizoen ook nog gewoon van jouw sneakers genieten! We zien momenteel dat de GORE-TEX® technologie door veel sneakermerken op diverse modellen wordt gebruikt.

De ASICS Gel-Lyte III werd voor het eerst gedropt in 1990. Wat bijzonder is aan deze sneaker is de gespleten tong. Dit jaar heeft de sneaker extra veel aandacht gekregen, want de sneaker betaat alweer 30 jaar.

ASICS Gel-Lyte III OG GORE-TEX®

De zwarte ASICS Gel-Lyte III OG GORE-TEX® heeft een bovenwerk dat bestaat uit verschillende mterialen. Zo zien we dat suède en GORE-TEX® elkaar afwisselen. Daarnaast wordt de sneaker afgewerkt met blauwe, oranje en paarse details, dit kan je zien op de veters en de outsole van de sneaker. Hieronder kan je alle details op de sneaker zien door middel van de foto’s te bekijken.

De ASICS Gel-Lyt III OG GORE-TEX® is al bij een aantal retailers verkrijgbaar. Benieuwd waar? Check hieronder de widget om alle aanbieders te bekijken. Als jij altijd op de hoogte wil blijven van de laatste sneaker releases en de nieuwste updates, dan kan je ons volgen op social media of een kijkje nemen in de releasekalender.

ASICS Gel-Lyte III OG GORE-TEX® 'Black'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
ASICS GEL-LYTE GORE-TEX
ASICS GEL-LYTE III
ASICS GEL-LYTE GORE-TEX
Images by: StarCowParis
The Turnover