Skip to content
Newsfeed

De ASICS GEL-KAYANO 20 krijgt een KENZO make-over

23 januari 2024 15:39
De ASICS GEL-KAYANO 20 krijgt een KENZO make-over

KENZO slaat de handen ineen met het Japanse sportmerk ASICS voor een opvallende samenwerking. Het KENZO x ASICS pack introduceert drie unieke colorways van het GEL-KAYANO 20 model. Deze samenwerking markeert tevens de eerste sneakercollab sinds NIGO’s aantreden als artistic director twee jaar geleden.

Het pack is ontworpen door NIGO en brengt een eerbetoon aan het kleurrijke erfgoed van KENZO. De eerste colorway, ‘Multicolor’, is geïnspireerd op KENZO’s concept van reizen en komt in een levendige mix van kleuren, geïnspireerd door nationale vlaggen.

KENZO x ASICS GEL-KAYANO 20 pack
Foto’s van KENZO x ASICS

De andere twee paren, hebben een tijgerprint als basis die geïnspireerd is op het iconische tijgerontwerp van het merk. Bij de ‘Off White’ colorway komt dit patroon naar voren in wit en grijs, aangevuld met gouden en zilveren accenten. De andere kleurstelling valt meer op door het gebruik van imitatiebont en een blauw-groen kleurenschema.

KENZO x ASICS GEL-KAYANO 20 pack
KENZO x ASICS GEL-KAYANO 20 pack

Het KENZO x ASICS GEL-KAYANO 20 pack zal gaan droppen op 26 januari 2024, bij KENZO en geselecteerde retailers.

Blijf op de hoogte van alle aankomende sneakerreleases door regelmatig de Sneakerjagers releasekalender te raadplegen. Volg ons ook op Instagram en TikTok.