Upcoming

De Air Jordan 5 WMNS krijgt er een prachtige colorway bij

3 januari 2020 14:15
De Air Jordan 5 WMNS krijgt er een prachtige  colorway bij

2020 wordt een geweldig jaar voor de Air Jordan 5, want dit is het jaar dat het model zijn 30-jarige jubileum viert. Dit wil Jordan Brand natuurlijk in stijl vieren, dus brengen zij deze maand meerdere colorways uit voor dames. Nu staat er voor 30 januari 2020 de Air Jordan 5 WMNS ‘Oil Grey’ gepland.

Zoals we al zeiden verschijnen er op 30 januari 2020 meerdere colorways voor dames van de Air Jordan 5. Ook zullen we in 2020 de release van de Off-White x Air Jordan 5 samenwerking zien. Deze komt als het goed is uit in twee verschillende colorways. Ook zal de Air Jordan 5 OG ‘Fire Red’ uitkomen, dus in 2020 zullen er genoeg releases zijn van de Air Jordan 5.

Air Jordan 5 WMNS ‘Oil Grey’ | CD2722-001

Aan het einde van de maand staat een ‘Oil Grey’ colorway op de vrouwelijke Air Jordan 5 fans te wachten. Helaas zijn er momenteel nog geen officiële afbeeldingen van de colorway naar buiten gekomen. Wel kunnen we verwachten dat het bovenwerk van de sneaker gemaakt zijn van luxe materialen. Het bovenwerk lijkt gemaakt van allerlei verschillende tinten grijs, terwijl de zool een donkerdere kleur heeft gekregen.

Momenteel staat deze Air Jordan 5 WMNS ‘Oil Grey’ nog niet in onze Releasekalender, maar houd Sneakerjagers wel in de gaten voor de laatste updates! Op 30 januari 2020 zal de sneaker naar alle waarschijnlijkheid uitkomen.


Air Jordan 5 WMNS
Image by @sneakernews

The Turnover