Skip to content
Newsfeed

De Air Jordan 4 ‘White Thunder’ wordt in 2024 verrwacht

23 mei 2024 15:15
De Air Jordan 4 ‘White Thunder’ wordt in 2024 verrwacht

Nu de hype rondom de Air Jordan 1 al een tijdje is gaan liggen, lijkt de Air Jordan 4 deze dagen erg in trek te zijn. Het model, ontworpen door Tinker Hatfield, is met zijn chunky design one-of-a-kind. In de afgelopen maanden verschenen er al diverse colorways van het model. De volgende in het rijtje is de ‘White Thunder’.

De naam ‘Thunder’ is hoogstwaarschijnlijk wel bekend bij sneakerliefhebbers. In 2006 debuteerde de Air Jordan 4 in de colorway ‘Thunder’, een zwarte colorway met gele details. Na de release van de opvallende kleurstelling kwam Nike met de ‘Red Thunder’. De sneaker gebruikte dezelfde colorblocking, maar verving de gele details met rode.

Nu zien we de volgende colorway van de Air Jordan 4; de ‘White Thunder’. De sneaker haalt inspiratie uit zijn twee voorgangers. De suède upper is zwart, evenals de buitenzool en de wings bij de kraag. De details op de ‘White Thunder’, waaronder de logo’s en veterogen, hebben een witte kleur gekregen.

Op het bovenwerk is het welbekende mesh paneel geplaatst, kenmerkend voor Hatfields design. De vergrote tong en lip op de hiel maken de sneaker compleet.

We kunnen de Air Jordan 4 ‘White Thunder’ op 24 augustus 2024 bij Nike verwachten. Bekijk de eerste beelden hieronder en houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten voor updates.

Air Jordan 4 'White Thunder'
Air Jordan 4 'White Thunder'
Air Jordan 4 'White Thunder'
Air Jordan 4 'White Thunder'