Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 3 WMNS ‘Laser Orange’ verschijnt deze maand

15 augustus 2020 16:13
De Air Jordan 3 WMNS ‘Laser Orange’ verschijnt deze maand

Jordan Brand is lekker bezig want er zijn dit jaar al heel wat goeie colorways van verschillende modellen verschenen. Deze maand is de Air Jordan 3 aan de beurt. Tegen het einde van deze maand zal de WMNS ‘Laser Orange’ colorway gereleased worden.

De Air Jordan 3 gaat al mee sinds 1988, dit model is door Tinker Hatfield ontworpen. De sneaker werd gereleased in het jaar dat Michael Jordan van plan was om weg te gaan bij Nike. Dit model veranderde zijn gedachte mede door de zichtbare Air Unit die te zien is.

Air Jordan 3 WMNS ‘Laser Orange’ | CK9246-108

Het witte bovenwerk bestaat uit getrommeld leer. Dit is afgewerkt met de welbekende elephant print, dit is de zien op de mudguard en op de heel. Verdere details zoals de branding op de tong en de hiel, lace-holes en het plastic detail op de achterkant zijn in de ‘Laser Orange’ kleur te zien. Wij kunnen niet wachten tot dat deze super strakke colorway van de AJ 3 gedropt wordt.

Op 21 augustus is het zover, dan zal de Air Jordan 3 WMNS ‘Laser Orange’ releasen. Je kan dit paartje dan vanaf 09:00 scoren bij Nike en geselecteerde andere Nike retailers. Dit paartje zal €200,- kosten. Voor nu kan je de sneaker hieronder bekijken. Om altijd op de hoogte te blijven kan je ons volgen op social media of een kijkje nemen in de releasekalender.

Air Jordan 3 WMNS 'Laser Orange'

CK9246-108 · Prijs vanaf €164,-

Naar alle aanbieders