Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 3 ‘UNC’ dropt aankomende zaterdag 7 maart 2020

2 maart 2020 14:00
De Air Jordan 3 ‘UNC’ dropt aankomende zaterdag 7 maart 2020

We hebben er ontzettend lang op moeten wachten, maar eindelijk is het moment bijna daar. De Air Jordan 3 ‘UNC’ dropt aanstaande zaterdag 7 maart 2020 en deze wil je absoluut niet missen!

Misschien herken je hem wel. Deze colorway is namelijk al eens eerder verschenen op dit model. Ze ogen exact hetzelfde maar er zit echter wel een verschil in de twee colorways. Air Jordan begon als basketbal schoenen voor Michael Jordan, maar werden al razendsnel populair als lifestyle sneaker. De Air Jordan 3 was eerst alleen geïntroduceerd voor atleten van de Universiteit van North Carolina. Later is de sneaker ook uitgekomen als normale release. De sneaker is tot de dag van vandaag nog steeds razend populair en staat op dit moment online voor duizenden euro’s.

Air Jordan 3 ‘UNC’ | Closer Look

De populaire colorway op deze sneaker bestaat uit de kleuren wit, valor blue en tech grey. De sneaker beschikt over een witte upper. Ook de welbekende olifantenprint is terug te vinden op de sneaker. Deze is grijs van kleur en is te zien op de achterkant en de neus. Het UNC-logo op de tong is vervangen door het Jumpman logo. Het Jumpman logo zit met een lichtblauwe kleur op de tong gestikt.

Op zaterdag 7 maart 2020 is het zover. Wees er snel bij want om 9:00u ’s ochtends zal de Air Jordan 3 ‘UNC’ releasen op Nike.com en bij diversen anderen retailers zoals Foot Locker. De sneaker zal verkrijgbaar zijn vanaf 200,- voor mannen en vrouwen. Houd onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste sneaker releases. Volg ons ook op sociale media voor de laatste informatie. Check hieronder de afbeeldingen van de sneaker!


Air Jordan 3 Retro 'UNC'

CT8532-104 · Prijs vanaf €485,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 3 'UNC'
Air Jordan 3 'UNC'
Images by Nike