Skip to content
Newsfeed

De Air Jordan 2 ‘Wings Program’ eert vicepresident van Jordan Brand

29 mei 2023 16:00
De Air Jordan 2 ‘Wings Program’ eert vicepresident van Jordan Brand

De nieuwe ‘Wings Program’ colorway op de Air Jordan 2 staat geheel in teken van de vicepresident van de Jordan Brand. Howard White, ook wel ‘H’ genoemd, heeft er samen met Michael Jordan voor gezorgd dat het Jordan Brand is uitgegroeid tot een megasucces. De Air Jordan 2 ‘Wings Program’ wordt 10 juni 2023 verwacht. Lees in dit artikel alles over de opkomende release.

Het Wings Program van Jordan Brand is een organisatie die zich inzet om jongeren eerlijke kansen te geven in het onderwijs door middel van studiebeurzen. Wings drukt al zijn jonge deelnemers op het hart hoe belangrijk onderwijs is om je dromen waar te maken.

Nike

Howard White heeft ervoor gezorgd dat Michael Jordan in zee ging met Nike en sloot de deal met de basketbalspeler. Tot de dag van vandaag is Michael dankbaar voor H., dus geen wonder dat de opkomende Jordan 2 in teken staat van de vicepresident.

Het bovenwerk van de Air Jordan 2 bestaat grotendeels uit wit leer. De overlays op het silhouet bevat een print waardoor het lijkt alsof er twee grote vleugels zich bevinden op het model. Naast het gebruik van overheersend wit zie je ook de kleuren groen en zwart terugkomen op de sneaker.

Ook verwijst de opkomende ‘Wings Program’ natuurlijk naar Howard White. Dit is onder andere terug te zien op de hak van de sneaker waar een H is afgebeeld. Ook krijg je bij dit Jordan 2 silhouet een extra paar veters met de tekst ‘power’ en ‘believe’.

De Air Jordan 2 ‘Wings Program’ zal waarschijnlijk uitkomen op 10 juni 2023. Houd onze release kalender in de gaten voor alle updates over de release.

Air Jordan 2 Wings Program onderkant
Air Jordan 2 Wings Program zijkant
Air Jordan 2 Wings Program bovenkant
Air Jordan 2 Wings Program zijkant