Upcoming

De Air Jordan 1 Mid ‘White Shadow’ is binnenkort verkrijgbaar

7 oktober 2020 21:47
De Air Jordan 1 Mid ‘White Shadow’ is binnenkort verkrijgbaar

De Air Jordan 1 Mid ‘White Shadow’ is binnenkort verkrijgbaar. Na een hoop andere releases van verschillende colorways op de Air Jordan 1 mid is het weer tijd voor een nieuwe colorway. Je zal nog heel even geduld moeten hebben, maar de sneaker zal al snel droppen. Namelijk op 12 oktober! Hieronder vind je alle informatie over deze prachtige sneaker.

De Air Jordan 1 gaat al jaren mee en is een van de populairste sneakers momenteel. De drie varianten, low, mid en de high zijn allemaal erg geliefd. Er worden regelmatig nieuwe colorways gedropt en natuurlijk zien we ook op dit model vele samenwerkingen voorbij komen. De sneaker maakt elke outfit compleet en gelukkig staan er nog heel wat colorways voor ons klaar. Bekijk de releasekalender om te zien welke colorways dat zijn.

Air Jordan 1 Mid ‘White Shadow’ | 554724-073

De kleuren die te zien zijn op de ‘White Shadow’ colorway van de Air Jordan 1 Mid zorgen voor een strakke look. De sneaker beschikt over een witte toebox, het wit komt terug op de hak, rond de enkel en op de lacepanels. Verder wordt er gebruik gemaakt van zwarte overlays en een grijze swoosh, tong en enkel. Het Jumpman logo op de tong is wit.

De Air Jordan 1 Mid ‘White Shadow’ zal op 12 oktober droppen bij Nike. De sneaker kan je ook bemachtigen via andere stores, die vind je met de onderstaande link. Aan de sneaker zal een prijskaartje hangen van €120,-. Check de sneaker hieronder. Om altijd op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws kan je ons volgen op social media of een kijkje nemen in de releasekalender.


Air Jordan 1 Mid 'White Shadow'

554724-073 · Prijs vanaf €206,-

Naar alle aanbieders
AIR JORDAN 1 MID 'WHITE SHADOW'
554724-073
Air Jordan 1 Mid
White Shadow
Images by: Nike
The Turnover