Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 Mid ‘Nike Hoops’ heeft een releasedatum gekregen

22 april 2020 22:14
De Air Jordan 1 Mid ‘Nike Hoops’ heeft een releasedatum gekregen

De Air Jordan 1 heeft de laatste tijd veel nieuwe colorways gezien. Zo staan er de komende tijd ook nog een aantal nieuwe releases voor ons klaar. De Air Jordan 1 Mid ‘Nike Hoops’ heeft daarom eindelijk een releasedatum gekregen. Dit paar heeft een heerlijk zomers detail als je het ons vraagt.

De Air Jordan 1 is in de jaren ’80 verschenen als basketbalschoen voor Michael Jordan. Al snel daarna is de sneaker uitgegeven voor iedereen en werd deze al snel razendpopulair als lifestyle sneaker. Je moet er altijd snel bij zijn, want deze sneakers zijn binnen no-time uitverkocht.

Air Jordan 1 Mid ‘Nike Hoops’ | CW5853-100

Als materiaal voor het bovenwerk is er gebruik gemaakt van leer, daarbij heeft het bovenwerk een witte kleur gekregen. Dit paar heeft een tof detail gekregen. De linkerschoen beschikt over een groene Swoosh met paarse stiksels en een paarse outsole. Bij de rechterschoen is dit precies het tegenovergestelde. De rechterschoen beschikt over een paarse Swoosh met groene stiksels en een groene outsole. Vervolgens wordt de schoen afgemaakt met op de linkerhiel ‘Breathe & Center’ en op de rechterhiel, precies het tegenovergestelde, ‘Center & Breathe’. Op de tong is er een ‘Nike Hoops’ branding te vinden in het groen.

Op donderdag 30 april is het dus zover, dan zal de te gekke Air Jordan 1 Mid ‘Nike Hoops’ releasen op Nike.com. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €110,00. Zet je wekker, wat om 09:00 zal dit paar online komen. Ben je benieuwd welke sneakers er deze maand nog meer uitkomen? Check dan onze releasekalender en volg ons op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws.

Air Jordan 1 Mid SE 'Nike Hoops'

CW5853-100 · Prijs vanaf €298,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Mid 'Nike Hoops'
Air Jordan 1 Mid 'Nike Hoops'
Images by Nike