Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 High Zoom heeft een nieuwe colorway

19 maart 2020 20:28
De Air Jordan 1 High Zoom heeft een nieuwe colorway

De Air Jordan 1 High Zoom komt nu in een nieuwe colorway, de zwarte sneaker is afgemaakt met groene details. Eind 2019 werd de ‘Fearless’ gedropt en onlangs (zaterdag 14 maart 2020) werd de Air Jordan 1 High Zoom Racer Blue nog gedropt. Maak je maar klaar want de derde AJ 1 High Zoom staat alweer voor ons klaar. Wanneer de Air Jordan 1 High Zoom verschijnen is nog onbekend.

De Air Jordan 1 is een sneaker die erg populair is. Iedereen heeft wel een paartje van deze iconische sneakers nodig. De AJ1 kwam voor het eerst uit in de jaren 80, in eerste instantie was de sneaker voor basketballer Michael Jordan op de markt gekomen. Later werd de sneaker voor iedereen beschikbaar. Vandaag de dag is de Air Jordan 1 niet meer weg te denken en wordt deze vaak gebruikt voor samenwerkingen. Vaak zijn de nieuwste releases van dit model ook binnen no-time uitverkocht.

Wat deze Air Jordan 1 zo speciaal maakt is de ‘zoom demping’. Deze demping heeft een reactievermogen dat nooit op het Jordan 1 model toegepast is.

Air Jordan 1 High Zoom | Closer Look | CK6637-002

De Air Jordan 1 High Zoom is een zwarte sneaker met groene details. Op de toebox en de zijkant van de sneaker is groen harig suède te zien. De lining en de nestles zijn ook groen gekleurd. De zool van de sneaker heeft een doorzichtige look. Aan de onderkant van de zool loopt de kleur roze over in groen. In plaats van Nike Air branding op de tong staat er ‘Zoom Air’. De swoosh op de sneaker heeft een reflecterend effect.

Er is nog geen exacte releasedatum vastgesteld voor dit te gekke paar Air Jordan 1 High Zoom. Wij verwachten dat de sneaker in de komende maanden gedropt zal worden bij Nike en geselecteerde Nike retailers. Er zal een prijskaartje van €175,- aan deze sneakers hangen.


Image by: REPGOD888