Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 High OG ‘Arctic Punch’ dropt in het voorjaar van 2021

14 mei 2020 19:01
De Air Jordan 1 High OG ‘Arctic Punch’ dropt in het voorjaar van 2021

Als we kijken naar de Air Jordan 1 releases zien we dat er nog vele aan zitten te komen. Zelfs in 2021 staan er al een paar nieuws sneakers klaar voor ons. Jordan Brand komt met een nieuwe colorway op de Air Jordan 1, die uit zal komen in 2021 genaamd de Air Jordan 1 High OG ‘Arctic Punch’. We moeten er helaas dus nog even op wachten, maar dit is wel een hele vette die weer voor ons klaar staat!

Air Jordan 1 High OG ‘Arctic Punch’ | 555088-034

De officiële beelden van deze colorway zijn nog niet naar buiten gekomen, maar we hebben een schatting gemaakt naar de informatie die we al wel hadden. De colorway van deze nieuwe Air Jordan 1 ‘Arctic Punch’ beschikt over drie kleuren, namelijk wit, zwart en arctic punch, een soort lichroze. Daarbij zal de sneaker gemaakt zijn van stevig glad leer. Op het bovenwerk zien we voornamelijk de kleur zwart terug, met lichtroze details. Deze lichtroze kleur is de zien op de neus en op de gebieden rondom het spatbord met het Air Jordan embleem. Als we kijken naar de zool, zien we dat de midsole een witte kleur gekregen heeft en de lichtroze kleur weer terugkomt in de outsole.

Het is nog even wachten maar uiteindelijk heb je dan ook wat. De sneaker zal in het voorjaar van 2021 releasen. Een exacte datum is hiervoor nog niet bekend. Houd daarom tot die tijd onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van deze release. Volg ons ook op sociale media en vergeet hieronder de afbeelding niet te checken van deze te gekke nieuwe colorway, zodat je vast een beeld hebt van hoe deze er later echt uit zal zien.

Air Jordan 1 High OG 'Arctic Punch'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders