Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 High krijgt een nieuwe colorway

13 mei 2020 21:09
De Air Jordan 1 High krijgt een nieuwe colorway

Jordan Brand brengt de Air Jordan 1 de laatste tijd volop in de schijnwerpers. De sneaker is al meerdere keren verschenen dit jaar met nieuwe colorways. Komende tijd zullen er dan ook nog meerdere colorways releasen en voor alle Air Jordan 1 fans hebben we goed nieuws. De officiële afbeeldingen moeten nog komen, maar wat we wel weten is dat er een nieuwe Air Jordan 1 High OG SP zal komen. De colorway zal een combinatie zijn van een aantal zeer gewilde colorways van Jordan Brand. Waarschijnlijk zal in de komende maanden de eerste blik worden onthuld.

De Air Jordan 1 is in de jaren ’80 ontworpen als een basketbalschoen voor Michael Jordan. Al snel is de sneaker daarna uitgebracht voor iedereen en is dit model razend populair geworden als lifestyle sneaker. De Air Jordan 1 sneakers zijn altijd binnen no-time uitverkocht, dus als je een paartje wil scoren moet je er snel bij zijn.

Air Jordan 1 High OG SP | DA2728-100

Deze nieuwe Air Jordan 1 High OG SP krijgt een kleurencombinatie van wit, koninklijk rood en zwart. Daarbij verwachten we dat de sneaker gemaakt zal zijn van leer. We hebben dus nog geen compleet beeld van de sneaker, maar wat we wel weten is dat een paar iconische tinten van Jordan Brand terug gebracht worden in deze colorway.

Wanneer de sneaker precies uit komt is nog niet bekend. We verwachten binnenkort meer informatie te hebben over deze release. Houd daarom onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven en vergeet de afbeelding hieronder niet te checken. De afbeelding hieronder is dus niet de echte sneaker, maar slechts een look a like. Op de echte afbeeldingen zul je dus nog even moeten wachten. We verwachten dat de sneaker een prijskaartje zal hebben van €160,00. Volg ons ook op sociale media voor het laatste sneakernieuws!

Trophy Room x Air Jordan 1 High OG SP

DA2728-100 · Prijs vanaf €819,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 High OG SP