Skip to content
Upcoming

De adidas Yeezy QNTM verschijnt in september nog in een nieuwe colorway

2 september 2020 15:57
De adidas Yeezy QNTM verschijnt in september nog in een nieuwe colorway

De adidas Yeezy QNTM krijgt een nieuwe colorway, en dat is al sneller dan je denkt. Ondanks dat Yeezy bekend staat om zijn vele releases van verschillende colorways en modellen blijven ze ons verbazen met te gekke releases. En dat is nu ook aan de hand want Yeezy heeft al weer een nieuwe colorway voor ons klaar staan op het Quantum model. Kanye West is samen met adidas hard bezig om nog meer colorways van verschillende modellen te droppen en die zullen, net als deze colorway, binnenkort verschijnen.

Kanye West en adidas werken sinds 2015 samen aan hun Yeezy modellen. Ondertussen zijn er al heel wat modellen in verschillende colorways gereleased. Naast dat het merk zo goed loopt door de high-end sneakers is er nog veel meer te krijgen bij Yeezy. Zo zijn er shirts, jasjes, trainingspakken, sokken, damesschoenen en sinds kort de slides!

adidas Yeezy QNTM ‘Quantum’ | Q46473

Nadat er dit jaar al verschillende releases zijn geweest is het nu tijd voor het QNTM model. De nieuwe colorway heeft een super strakke look. Dit komt mede door de zwarte tong, veters en de zwarte achterkant van de sneaker. Verder zien we dat het bovenwerk bestaat uit primeknit. Deze beschikt over twee verschillende kleuren grijs. Op de neus is er gekozen voor een beige suède panel. De BOOST demping is over de gehele lengte van de zool toegepast.

Je zal nog heel even geduld moeten hebben voor deze nieuwe Yeezy drop. Op zaterdag 5 september is het zover, dan zal deze colorway droppen bij SNS en geselecteerde andere retailers. Vanaf 10:00 uur zal de sneaker beschikbaar zijn, met een prijskaartje vanaf €259,-. Een volledige storelist kan je vinden in de releasekalender. Daar vind je overigens ook alle andere releases! Voor nu kan je de adidas Yeezy QNTM ‘Quantum’ hieronder bewonderen.


adidas Yeezy QNTM 'Quantum' - Lifestyle model

Q46473 · Prijs vanaf €148,-

Naar alle aanbieders

adidas Yeezy QNTM Kids 'Quantum'

GZ9114 · Prijs vanaf €144,-

Naar alle aanbieders

adidas Yeezy QNTM Infant 'Quantum'

GZ9115 · Prijs vanaf €351,-

Naar alle aanbieders
Images by: adidas