Skip to content
Upcoming

De adidas Ultra Boost viert haar 5e verjaardag en komt met een twee nieuwe colorways!

6 februari 2020 09:04
De adidas Ultra Boost viert haar 5e verjaardag en komt met een twee nieuwe colorways!

adidas heeft dit jaar het 5 jarig bestaan van de Ultra Boost. Dit kan natuurlijk niet zomaar voorbij gaan, en daarom komt adidas met een mix van de OG kleuren van de Ultra Boost DNA en de Ultra Boost 20.

De Ultra Boost DNA werd ontworpen als een high-performance runner. Al snel bereikte de sneaker niet alleen de modewereld maar ook de muziekindustrie. De stijlvolle sneaker heeft een Boost-demping die zorgt voor ultiem comfort. De Ultra Boost 20 is net zoals de Ultra Boost DNA een high-perfomance sneaker. De runners hebben een gebreid bovenwerk die erg nauwsluitend is. Door de dat de juiste plekken extra gestikt zijn, ervaar je nog meer ondersteuning op de plekken waar dat het hardst nodig is.

Ultra Boost 5th Anniversary | Closer Look

Beide sneakers hebben een overlopende kleur, bij de Ultra Boost DNA is de sneaker aan de voorkant zwart en loopt over in een paarse achterkant. De details op de sneaker zijn goud.

De UltraBoost 20 vertegenwoordigd te toekomst. Deze sneaker is ontworpen in samenwerking met het US National Lab van het International Space Station. De colorway van deze sneaker is zwart met paars, echter is er op de hiel een witte ruimte die overblijft. Dit staat voor de toekomst van de UltraBoost.

Beide sneakers van de ‘Ultra Boost 5th Anniversary’ komen uit op 11 februari voor €180,-. De sneakers zullen verkrijgbaar zijn bij adidas en een aantal geselecteerde retailers. Ben jij benieuwd hoe de sneakers eruit zien? Scroll dan naar beneden en bewonder de sneakers!


Images by: adidas