Upcoming

De adidas Superstar WS1 en WS2 zijn nu verkrijgbaar

6 maart 2020 11:41
De adidas Superstar WS1 en WS2 zijn nu verkrijgbaar

De adidas Superstar bestaat dit jaar 50 jaar en dat moet gevierd worden! Met die reden is de Superstar afgelopen maandag 2 maart in niet één maar in maar liefst twee nieuwe colorways uitgebracht. De adidas superstar WS sneakers bevestigen dat klassiek ook modern kan zijn!

De adidas Superstar is in 1970 tot leven gebracht. Deze sneaker begon als een basketbalschoen, maar werd al snel razendpopulair buiten het basketbalveld. De sneaker is onder andere bekend geworden door samenwerkingen zoals Pharell Williams. De adidas Superstar is dit keer uitgebracht met een deconstructed look in twee verschillende colorways.

adidas Superstar WS pack | Closer Look

Het bovenwerk van beiden sneakers is gemaakt van leer. De donkergrijze achterkant in combinatie met het gebroken witte bovenwerk op de WS1 zorgt voor een deconstructed look. Ook de WS2 krijgt een deconstructed look door de grijze kleuren. Daarbij wordt er gespeeld met verschillende lagen. De klassieke 3 strepen zijn natuurlijk ook weer terug te vinden op deze colorways. Bij de WS1 zijn de strepen overlapt met een leren bovenwerk. De strepen zijn terug te herkennen aan de stiksels in dit leren bovenwerk. Bij de WS2 zijn de 3 strepen wel duidelijk de zien, deze zijn namelijk gewoon zwart van kleur. Het deconstructed design wordt afgemaakt met de zwarte stiksels met een zigzag effect.

Afgelopen maandag 2 maart zijn deze adidas Superstar uitgebracht op adidas.nl. Voor 110,- staat dit paar al bij jou in de schoenenkast. Als je benieuwd ben welke sneakers er binnenkort droppen kun je onze releasekalender in de gaten houden.

adidas Superstar WS1

FV3023 · Prijs vanaf €94,-

Naar alle aanbieders
Images by adidas

adidas Superstar WS2

FV3024 · Prijs vanaf €70,-

Naar alle aanbieders
Images by adidas
The Turnover