Skip to content
Upcoming

De adidas Superstar krijgt een ‘Iridescent’ colorway

4 maart 2020 16:57
De adidas Superstar krijgt een ‘Iridescent’ colorway

De adidas Superstar krijgt er nog een nieuwe, ‘Iridescent’ colorway bij. De sneaker heeft al heel veel verschillende colorways gekend in 2020 voor het 50 jarige bestaan van het iconische model. De colorway die er nu aan zit te komen krijgt een super vet ‘Iridescent’ effect. Vandaag de dag is de sneaker nog steeds niet weg te denken en wordt de sneaker nog steeds afgedragen.

50 jaar geleden kwam de adidas Superstar uit als basketbal schoen. Natuurlijk kent iedereen de sneaker van de shell-toe en de drie strepen aan de zijkant van de sneaker. Vandaag de dag wordt de sneaker voornamelijk als casual sneaker gedragen. Het iconische model van adidas werd mede populair door Run-DMC. Zij waren degene die de sneaker erg opvallend droegen door de veters te verwijderen en de tong van de sneaker naar buiten te duwen. Run-DMC kreeg een deal met adidas, dit was toen der tijd een van de eerste deals die tussen artiesten en zo’n groot merk gesloten werd. Hierdoor was de overgang naar de straat minder groot. De sneaker staat ook bekend om samenwerkingen, bijvoorbeeld met Pharrell Williams.

adidas superstar Iridescent | FX7779

Wat meteen opvalt zijn dat er een heleboel kleuren aanwezig zijn op de sneaker. Op de shell-toe is een witte kleur net als op de zool. De veters, de branding op de tong en ‘SUPERSTAR’ op de zijkant van de sneaker zijn zwart gekleurd. De branding op de heel en de lining zijn ook zwart geworden. Verder heeft het bovenwerk het iriserende effect met de kleuren blauw, roze, oranje, geel en groen.

Er is nog geen exacte releasedatum van deze sneaker bekend gemaakt. De prijs zal rond de €120,- liggen. Houd daarom de releasekalender goed in de gaten, zo blijf je op de hoogte van de laatste details over de sneaker. Als jij altijd op de hoogte wil blijven van het laatste sneaker nieuws kan je ons ook volgen op social media!


adidas Superstar 'Iridescent'

FX7779 · Prijs vanaf €120,-

Naar alle aanbieders