Skip to content
Newsfeed

De adidas Samba releases uit de Consortium Cup

20 november 2023 14:55
De adidas Samba releases uit de Consortium Cup

Begin 2023 ging de Consortium Cup van start. In deze competitie namen verschillende sneaker retailers het tegen elkaar op in het ontwerpen van de beste colorway. Nu zien we zes verschillende adidas Samba colorways van sneakerwinkels END., Extra Butter, Kasina, Sneaker Politics, Nice Kicks en OFFSPRING die elk op 21 of 22 november 2023 droppen.

Consortium Cup

In de Consortium Cup nemen maar liefst 16 sneaker retailers het tegen elkaar op. In de competitie kregen verschillende adidas silhouetten, waaronder de Samba OG, Centennial Low en Forum Low 84, een make-over in de stijl van de retailer. Recent werd de BSTN x adidas Samba OG gereleased. Nu zien we maar liefst zes andere colorways van het iconische silhouet verschijnen.

Bekijk hieronder de verschillende colorways.

END. x adidas Samba ‘Past’

END. x adidas Samba 'Past' - Consortium Cup

Het eerste sneaker design dat deze week zal verschijnen, is de END. x adidas Samba ‘Past’. De sneaker heeft een klassieke uitstraling. De strepen op het middenpaneel en het element op de hiel gebruiken een kleurrijke tribal print. Het gebruik van premium leer en jute geeft de sneaker een luxueuze uitstraling.

Kasina x adidas Samba ‘Off White’

Kasina x adidas Samba 'Off White' - Consortium Cup

De Kasina x adidas Samba ‘Off White’ heeft een ingetogen colorway. De sneaker combineert de kleuren wit, beige, geel en roze. Op de hiel is een bloemetje in het leer gezet, wat hint naar het werk van het Zuid-Koreaanse merk Kasina. Ook op de tong verschijnt het logo van Kasina.

Extra Butter x adidas Samba ‘Chalk White’

Extra Butter x adidas Samba 'Chalk White'

De Extra Butter x adidas Samba ‘Chalk White’ is de volgende uit het rijtje. De sneaker komt in een lichtblauwe colorway. Gele en donkerblauwe details geven de colorway een unieke touch. Het bovenwerk is van premium suède. De adidas strepen op het middenpaneel hebben een krijtachtige look, vandaar ook de naam ‘Chalk White’.

Sneaker Politics x adidas Samba ‘Blue Bird’

Sneaker Politics x adidas Samba 'Blue Bird'

De Sneaker Politics x adidas Samba ‘Blue Bird’ is misschien wel de meest opvallende colorway uit het rijtje. De sneaker heeft een felblauwe upper dat gecombineerd wordt met rode, groene en luipaard details. Op het middenpaneel is ‘POLITICS’ in het goud gedrukt. Ook op de tong is het logo van de retailer geplaatst.

Nice Kicks x adidas Samba ‘Talc Brown’

Nice Kicks x adidas Samba 'Pantone' - Consortium Cup

Ook Nice Kicks doet mee aan de Consortium Cup. Speciaal voor de competitie heeft de retailer de ‘Talk Brown’ colorway ontworpen. De sneaker combineert verschillende tinten beige en bruin. Gouden details op het middenpaneel geven de sneaker een luxueuze uitstraling. De adidas strepen op het middenpaneel hebben een camouflage motief gekregen.

OFFSPRING x adidas Samba OG ‘Pantone’

OFFSPRING x adidas Samba OG 'Pantone'

Tot slot hebben we de OFFSPRING x adidas Samba OG ‘Pantone’. De sneaker komt in en lichtbruine colorway en heeft paisley details. Het bovenwerk is van premium leer. De gumzool maakt de sneaker compleet. Kortom, een ingetogen maar sterke colorway van OFFSPRING.

De adidas Samba colorways uit de Consortium Cup worden elk, met uitzondering van de OFFSPRING x adidas Samba OG ‘Pantone’, op woensdag 22 november 2023 gereleased. De OFFSPRING colorway dropt op 21 november 2023. Bekijk de sneakers in de releasekalender via de knop hieronder.