Skip to content
Upcoming

De adidas Originals Liverpool wordt een size? exclusive

5 maart 2020 15:30
De adidas Originals Liverpool wordt een size? exclusive
Beluister dit artikel

In navolging van de recent uitgebrachte adidas Originals Amsterdam komen size? en adidas nu met de twee colorway van de adidas City Series. De volgende stad die word geëerd is de tweeling stad van Dublin, namelijk Liverpool.

size? x adidas Originals Liverpool

De twee merken zijn weggebleven van de rode of blauwe voetbal kleuren en hebben daarin tegen gekozen voor groen en geel. Deze twee kleuren staan voor het openbaar vervoer en het wapen van Liverpool. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van premium groen suede. Geel leer is terug te vinden op de drie strepen en hiel. De sneaker heeft een paar premium gouden details. Zo staat er “Liverpool” naast de drie strepen, is het logo op de tong goud en staat er in de insole het logo van adidas met de tekst “Liverpool adidas xx Special Edition”. Op de hak staat nog een belangrijk detail daar staat namelijk in het goud “1/2020” dit is het nummer van de sneaker, want van deze sneaker komen er maar 2020 paar uit. Het word dus bijna onmogelijk om deze sneaker te krijgen.

De size? x adidas Originals Liverpool zal releasen op 6 maart om 09:00 via size?. Van de sneaker komen dus maar 2020 paartjes uit. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Size? X adidas City Series 'Liverpool'

FW6374 · Prijs vanaf €659,-

Naar alle aanbieders
size adidas Originals Liverpool
size adidas Originals Liverpool
size adidas Originals Liverpool
size adidas Originals Liverpool
images by size?