Skip to content
Upcoming

De adidas Members Week gaat binnenkort van start

1 april 2022 09:30
De adidas Members Week gaat binnenkort van start

Van vrijdag 1 april 2022 tot en met donderdag 7 april 2022, komt adidas met een Members Week voor hun leden van de adiClub. In deze week zullen er shock drops en evenementen plaatsvinden. Daarnaast zullen er verschillende raffles lopen waarbij je exclusieve prijzen kunt winnen, zoals tickets voor de finale van de UEFA Champions League 2022. Ook kun je kans maken op één van de NFT’s die eerder zijn uitgebracht. Kortom, een week die je niet wilt mislopen!

adiClub

adiClub, voorheen Creators Club, is een lidmaatschapsprogramma die je toegang geeft tot het beste van adidas. Je kunt punten verdienen en met die punten kun je niveaus omhoog gaan, onderweg zul je allemaal beloningen ontvangen. Het lidmaatschap is verbonden met de adidas winkels, website en alle apps. Op deze manier kun je overal gebruik maken van exclusieve producten en ervaringen.

adiClub

Evenementen

Een voorbeeld van zulke ervaringen zijn de evenementen die tijdens de Members Week plaats zullen vinden. In het overzicht hieronder vind je wat er plaats zal vinden en wanneer.

Run the distance

Zaterdag 2 april 2022, zal in het teken staan van de hardlopers. adidas wilt je op deze dag motiveren om de straat op te gaan met de Runners-coaches. Samen met de coaches kun je jouw hardloopdoelen behalen, ga de uitdaging via de Running app aan!

Vibe with the fam

Zondag 3 april en maandag 4 april, wilt adidas jou en je hele familie inspireren door een familiedansworkout of een HIIT-trainingssessie van Chenelle Monique te volgen. Zij is een danser, choreograaf en personal trainer die met haar passie jullie meer wilt laten bewegen. Neem een moment voor jezelf en je familie en geniet van de kindvriendelijke workouts.

Take your shot

Dinsdag 5 april zal in het teken staan van voetbal. Er zal exclusieve voetbalcontent te zien zijn in de app. Daarnaast zullen er weggeefacties zijn, die iedere voetballiefhebber wel zou willen winnen. Als jouw liefde voor voetbal geen grenzen kent, dan is deze dag iets voor jou!

Meet the collective

Woensdag 6 april en donderdag 7 april, zijn de dagen van The Collective. In deze dagen zul je kennismaken met 9 mensen die samen met adidas Originals een collectie hebben gecreëerd, die alleen voor adiClub-leden beschikbaar is.

Raffles

Naast de evenementen zullen er verschillende raffles zijn waarbij je exclusieve prijzen kunt winnen. Wij hebben deze voor jullie op een rijtje gezet, zodat je geen enkele winactie hoeft te missen.

Gepersonaliseerd cadeaupakket

Als eerste kun je een cadeaupakket van een lid van The Collective naar keuze winnen. The Collective zijn negen mensen die allemaal een graphic hebben ontworpen met hun eigen verhaal. Ieder heeft zijn eigen boodschap die te maken heeft met sociale rechtvaardigheid, lichaamspositiviteit en gelijkwaardigheid.

Trainingsplan adidas Runners Coach

Als tweede kun je een trainingsplan winnen met een adidas Runners Coach. Deze coach zal je helpen om je doelen voor dit jaar te bereiken en het hardlopen gemakkelijker te maken. Samen met adidas kun je datgene bereiken waar je altijd al van gedroomd hebt!

Gesigneerde World Cup wedstrijdbal

adidas zal tijdens de Members Week ook officiële World Cup-wedstrijdballen weggeven. De bal zorgt iedere wedstrijd voor dat echte WK-gevoel. Dat is nog niet alles, want de ballen zullen gesigneerd zijn door allemaal bekende voetballers, die spelen tijdens de World Cup.

Tickets UEFA’s Women’s League 2022

Het stopt niet bij een gesigneerde wedstrijdbal, je kunt namelijk ook tickets winnen voor de halve finale en finale van de UEFA’s Women’s League 2022. De beste europese vrouwen strijden voor de Europese titel. Ook krijg je de reis en accommodatie van adidas.

Tickets finale UEFA’s Champions League 2022

Als kers op de taart kun je tickets winnen voor de finale van de UEFA’s Champions League 2022. Daarnaast verzorgt adidas ook je reis en accommodatie. Misschien zitten jij en een vriend/vriendin straks wel op de tribune wanneer er een nieuwe kampioen wordt gekroond.

Als je kans wilt maken op deze prijzen en de evenementen wilt bijwonen, wees er dan zeker van dat je een adiClub-lid bent. Ben je nog geen lid? Schrijf je dan snel in via de button hieronder!

Naast deze evenementen en raffles zullen er ook nog shock drops plaatsvinden. Hou daarom vooral de app in de gaten!