Skip to content
Newsfeed

De adidas Equipment CSG 91 Overkill komt bijna uit

5 oktober 2021 16:43
De adidas Equipment CSG 91 Overkill komt bijna uit

adidas viert het 30-jarige jubileum van het Equipment model door een nieuw paartje uit te brengen. Samen met de sneaker boetiek ‘Overkill’ brengt adidas de Equipment CSG 91 uit en wordt het iconisch silhouet uit 1991 in pastelkleuren gedipt. De sneaker wordt op 16 oktober 2021 gereleased.

adidas Equipment CSG 91 Overkill | GY5388

Met de ‘Life needs Equipment‘ campagne viert adidas het 30-jarige jubileum van het model Equipment. Voor deze campagne brengt het merk verschillende varianten van het klassieke model uit. Dit doet adidas samen met een aantal sneakerwinkels over de hele wereld.

‘Life needs Equipment’ | Image by adidas

Zo komen adidas en de Berlijnse schoenenwinkel ‘Overkill’ samen voor de Equipment CSG 91. Dit paar haalt zijn inspiratie uit de eerste schoenenlijn van de Equipments uit 1991. Marc Leuschner, de CEO van Overkill, voegde hier een twist aan toe door de sneaker in pastelkleuren te dippen.

De schoen heeft een witte basis. Hierover zijn grijze overlays te vinden. Op de hiel en mudguard zijn pastelkleurige accenten te vinden. Ook de drie strepen op het middenpaneel zijn gekleed in pastel kleuren. Verder is het adidas en Overkill logo is op de hiel geprint. Ten slotte dragen de kicks een witte middenzool met een zwart en groene buitenzool.

De naam ‘CSG’ staat voor ‘Cusion’, ‘Support’ en ‘Guidance’. Dit zijn de drie onderdelen waar het aankomend paartje uit is opgebouwd. Daarnaast staan de cijfers ’91’ voor het jaar waarin de Equipment voor het eerst uitgebracht werd.

Houd je kalender in de gaten want de adidas Equipment CSG 91 Overkill zal op zaterdag 16 oktober 2021 in de winkel van Overkill gereleased worden. De sneaker boetiek opent op deze releasedag ook een nieuwe vestiging in Keulen, hier zal het aankomend paartje ook verkrijgbaar zijn. Vanaf zaterdag 23 oktober 2021 kunnen de kicks op de website van Overkill besteld worden.

Vergeet ons niet te volgen op Instagram, Facebook en Twitter en download de Sneakerjagers app om altijd up-to-date te blijven van de laatste sneaker nieuws en releases.

adidas Equipment CSG 91 Overkill
adidas Equipment CSG 91 Overkill
adidas Equipment CSG 91 Overkill
adidas Equipment CSG 91 Overkill
adidas Equipment CSG 91 Overkill
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date