Skip to content
Events

De adidas Black Friday sale met kortingen tot 50%

19 november 2021 18:01
De adidas Black Friday sale met kortingen tot 50%

Op 26 november 2021 is het Black Friday en dit betekent dat veel winkels met hoge kortingen komen. Ook adidas is hier een van en begint op 19 november 2021 al met hun Black Friday sale. Deze sale begint om 7:00 uur en loopt tot 28 november 2021 23:59 uur.

adidas Black Friday sale

Op 26 november 2021 is het weer Black Friday en dit betekent dat je jouw favoriete items met hoge kortingen kunt scoren. De feestdag komt oorspronkelijk uit Amerika en valt op de dag na Thanksgiving. De dag is perfect voor het winkelen van kerst cadeaus en wordt ook vaak als erg chaotische dag gezien met lange rijen voor de shops.

Ook online is de dag een groot fenomeen en kun je bij verschillende shops verschillende online kortingscodes inwisselen. Vanaf 19 november 7:00 uur tot 28 november 2021 23:59 uur kun je bij adidas profiteren van kortingen die oplopen tot 50%. Neem snel een kijkje in de collectie en laat je inspireren door onze top picks uit de sale.

adidas Black Friday

Court Tourino sneakers

Het eerste item uit onze favoriete picks, is de Court Tourino. Het paartje heeft een klassiek design en heeft een upper van suède. Op het middenpaneel zijn de drie bekende adidas strepen als perforatiegaatjes gezet. De lichtgrijze kleur maakt het een erg makkelijk te combineren sneaker.

adidas Court Tourino
adidas Court Tourino

Outline Hoodie heren

Een goede en warme hoodie mag niet ontbreken in de kledingkast voor de komende winterdagen. Deze zwarte hoodie heeft een basic design en is makkelijk te combineren met verschillende outfits. De hoodie heeft een rits en de drie adidas strepen op de mouw. Op de borst is het Trefoil logo in het wit gestikt.

adidas Outline Hoodie heren

adidas Originals Flared Stretchy broek

De Flared broeken zijn weer helemaal terug van weggeweest. De broeken waren in de jaren ’80 helemaal hip en maken in 2021 hun comeback. Deze flared broek heeft een zwart met witte colorway en heeft de drie adias strepen op de broekspijpen. Op de heup is het Trefoil logo te zien en de broekspijpen lopen wijder uit bij de enkels.

adidas Flared Stretchy broek
adidas Flared Stretchy broek

Originals Loungewear adicolor shirt

Dit Originals shirt is geschikt voor iedere outfit. Het item heeft een donkerblauwe kleur en heeft het Trefoil logo op de borst. Het shirt heeft een relaxed fit en komt ook in een hoop andere kleuren. Ook dit item is in de Black Friday sale te verkrijgen.

adidas Loungewear adicolor shirt
adidas Loungewear adicolor shirt

adicolor Originals Sweatshirt dames

Dit Originals sweatshirt voor dames is perfect voor de winter. Het item heeft een beige met witte colorway en is ook in het zwart en bordeauxrood te verkrijgen. Op de borst is een rits gezet en op de mouwen komen de drie adidas strepen terug.

adidas adicolor Sweatshirt dames
adidas adicolor Sweatshirt dames
adidas adicolor Sweatshirt dames

Ninja ZX Torsion sneaker

Deze sneaker heeft een opmerkelijk design gekregen. De Ninja ZX Torsion is met zijn Torsion technologie in de middenzool een erg comfortabel paartje. De sneaker combineert de kleuren grijs, blauw en bordeauxrood. Ook dit item is in de Black Friday met korting te scoren.

adidas Ninja ZX Torsion
adidas Ninja ZX Torsion

adicolor Originals Trefoil trainingsbroek heren

Dit trainingsbroek voor de heren is met zijn basic design een must voor iedere kledingkast. De broek deelt de kleuren beige en wit en heeft de drie adidas strepen op beide broekspijpen. De broek heeft elastische enkelbanden en zorgt dat hij goed op zijn plek blijft zitten.

adidas adicolor Originals trainingsbroek
adidas adicolor Originals trainingsbroek

Fashion Donsjack dames

Dit warme donsjack voor dames is met zijn grote fit een heerlijke jas voor de winter. Het item kleurt zwart met wit en heeft het Trefoil logo op de borst. Het jack heeft een trekkoord bij de middel en kan versteld worden bij de taille. Daarnaast heeft het donsjack een capuchon.

adidas Fashion Donsjack
adidas Fashion Donsjack

adidas NMD R1 Spectoo

De NMD R1 Spectoo heeft een opvallend design. De sneaker kleurt grijs en heeft oranje met zwarte details. De zool heeft de Boost technologie wat zorgt voor demping en comfort. De upper is van gebreid textiel en maakt het een erg soepel paartje.

adidas NMD R1 Spectoo
adidas NMD R1 Spectoo

Sportswear Trainingsbroek heren

Het laatste item uit de adidas Black Friday sale, is deze opvallende trainingsbroek. De broek draagt een camo print en combineert de kleuren zwart en groen. Het item heeft een bijzondere print en is gemaakt van gerecycled materiaal. Het item is dus niet allen erg stijlvol, maar ook duurzaam.

adidas Sportswear Future Icons Camo Graphic Broek
adidas Sportswear Future Icons Camo Graphic Broek

Dit zijn onze favoriete picks uit de adidas Black Friday deals. Neem je liever zelf een kijkje? Klik dan op de knop hieronder. De sale loopt van 19 november 2021 tot 28 november 2021 23:59 uur.