Skip to content
Brand

Lente outfits voor hem en haar bij Footshop

20 maart 2024 21:00
Lente outfits voor hem en haar bij Footshop

Het weer veranderd om ons heen, de zon begint steeds meer te schijnen en de temperatuur wordt met de dag hoger. Dit komt natuurlijk omdat het op 23 maart lente is!

Daarom hebben we speciaal voor jou vier dames en vier heren outfits samengesteld van Footshop. Zo kun jij je lente garderobe verfrissen en gaan genieten van de eerste zonnestraaltjes in stijl.

Footshop heeft een breed scala aan stijlvolle en comfortabele outfits voor iedereen. Van baggy broeken tot strakke tops, de keuze is reuze! Profiteer nu van 13% korting op alle full-price producten met onze kortingscode SNEAKERJAGERS13 op Footshop.

Mens outfit #1

Heren outfit lente

We trappen de lijst af met een baggy heren outfit. Het pastelroze t-shirt van Patta maakt de outfit fleurig en geeft het echte voorjaarsgevoel weer. Onder de verwassen baggy Diesel broek komt het stijltje van de Converse x FENG CHEN WANG Chuck 70 2-in-1 helemaal tot zijn recht.

Met deze look lijk je van top tot teen afgestijld, zonder te veel moeite te hoeven doen!

Patta Healing Hands t-shirt
Diesel P-Livery trousers
Converse x FENG CHEN WANG chuck 70 2-in-1

Mens outfit #2

Heren outfit lente

De tweede heren outfit is wat donkerder qua kleur, maar dat maakt het zeker niet minder lente-proof. De kleurrijke Salomon Speedcross zijn de echte eyecatchers van deze look, waardoor de rest van de outfit relatief rustig kan blijven.

De Tommy Baggy Jeans hebben een skater look, wat voor een leuk contrast zorgt met de sneakers. Het verwassen uiterlijk van het Carhartt WIP t-shirt geeft de outfit net een speciale touch en past eigenlijk wel bij elke outfit.

Carhartt WIP Short Sleeve Duster t-shirt
Tommy Jeans Aiden Baggy jeans
Salomon Speedcross

Mens outfit #3

Heren outfit lente

Als jij je graag comfortabel kleed maar er toch stylish uit wilt zien, dan is deze outfit echt wat voor jou! Carhartt is er als geen ander goed in om eigentijdse en eenvoudige kledingstukken te ontwikkelen.

Het groene Carhartt WIP Madison Vest Sweater en de Carhartt WIP Chase Sweat Pant gaan daarom verrassend goed samen. Voor ultieme comfortabiliteit zijn de New Balance sneakers natuurlijk niet te vergeten.

Carhartt WIP Madison Vest sweater
Carhartt WIP Chase Sweat Pant
New Balance 2002R

Mens outfit #4

Heren outfit lente

Om de heren outfits af te sluiten hebben wij een alledaagse lente outfit gekozen. Wie meer behoefte heeft aan specifieke silhouetten dan kleur, is met deze outfit aan het juiste adres.

De neutrale BAPE sneakers zijn gestijld onder een lichtgrijze Carhartt WIP Pant en een bijpassend oversized BAPE t-shirt. Zoals de naam al doet vermoeden, is de Footshop Everyday Dadcap geschikt voor elke outfit en elke dag.

Footshop Everyday Madcap
A Bathing Ape World Gone Mad Garment Tee
Carhartt WIP OG Single Knee Pant
A Bathing Ape BAPE SK8 STA 6 M2

Womens outfit #1

Dames outfit lente

Om de dames lente outfits af te trappen beginnen we met de kleurrijkste van het rijtje. Deze streetwear look wordt gekleurd door een uniseks paars Carhartt WIP t-shirt. De populaire adidas Samba OG sneakers in de kleuren zwart en beige staan onder elke soort broek, maar in het bijzonder onder deze baggy Dickies Thomasville Denim Trousers.

Carhartt WIP S/S Cheap Thrills t-shirt
Dickies Thomasville Denim W Trousers
adidas Samba OG W

Womens outfit #2

Dames outfit lente

Als je wat meer van high-end fashion houdt, is deze outfit misschien wel iets voor jou. Deze all black outfit geeft een edgy look, waar comfort centraal staat. Het nauwsluitende t-shirt en de biker shorts met contrast stiksels zijn beide van het merk Heliot Emil.

De Nike Shox TL geven samen met de bijpassende zwarte Nike Crew Socks een sportief randje.

Heliot Emil Intine T-shirt
Heliot Emil Spadix Biker Shorts
Nike Crew Socks Black
Nike W Shox TL Black

Womens outfit #3

Vrouwen outfit lente

Voor de wat frissere lentedagen en avonden is deze outfit perfect. De Carhartt WIP OG Detroit Jacket met een denim look is geschikt voor alle temperaturen. Het jack is niet te dik of te dun en je kunt hem natuurlijk altijd uitdoen.

Door de grafische print op de rug van het witte t-shirt van Footshop, zal de outfit nooit saai lijken. De neutrale zwarte Calvin Klein Jeans en de VEJA Campo Chromefree sneakers kleden elke outfit af.

Carhartt WIP OG Detroit Jacket
Footshop Proud t-shirt
Calvin Klein Jeans High Rise Straight Jeans
VEJA W Campo Chromefree

Womens outfit #4

Dames outfit lente

We sluiten dit lijstje af met een casual vrouwelijke outfit. De gebroken witte Calvin Klein Top is cropped en gemaakt van geribd materiaal. Door de Extreme Low Rise Jeans van CK komt de top nog meer tot zijn recht, maar de echte eyecatchers van deze look zijn toch echt wel de Crocs Siren Clogs.

Dit zijn de Crocs zoals wie die kennen, maar nu met een hak! Deze outfit is perfect voor een warme lentedag en kan gemakkelijk worden aangevuld met een jack of jas voor extra warmte.

Calvin Klein Jeans Seaming Rib Tank Top
Calvin Klein Jeans Extreme Low Rise
Crocs Siren Clog

Met deze selectie van stijlvolle en comfortabele lente outfits, ben je helemaal klaar voor het seizoen.

Op de website van Footshop staat nog veel meer inspiratie voor de leukste aankopen en outfits, dus neem hier zeker een kijkje. Bij Footshop vind je altijd iets wat bij je past, dus laat de lente maar komen!

Vergeet niet de kortingscode SNEAKERJAGERS13 toe te voegen aan je mandje voor 13% korting op alle full-price producten.