Skip to content
Newsfeed

De A Bathing Ape x Vans Capsule komt bijna uit

22 oktober 2021 21:35
De A Bathing Ape x Vans Capsule komt bijna uit

Het Japanse lifestylemerk A Bathing Ape, ook wel bekend als BAPE, gaat samenwerken met Vans. Samen brengen zij de A Bathing Ape x Vans capsule uit met een hoop toffe items.

A Bathing Ape x Vans Capsule

Deze collectie zal volgens het Japanse merk hun allereerste head-to-toe capsule worden. De collectie bestaat uit een hoop toffe items die de elementen van A Bathing Ape en Vans combineren. Zo brengen de twee merken een nieuwe variant van de Skate-Hi en Authentic uit met een aantal bijpassende hoodies om jouw outfit helemaal compleet te maken.

BAPE x Vans Skate-Hi

Het eerste paartje uit de capsule is het klassieke Skate-Hi model. De sneaker komt gekleed in een zwart met witte kleurenschema. Op het bovenwerk is het iconische ABC Camo-printje van BAPE gedrukt. De veters hebben een wit kleurtje gekregen en sluiten mooi aan op de middenzool. De buitenzolen zijn bruin van kleur.

A Bathing Ape x Vans capsule
Image by Vans

BAPE x Vans Authentic

Daarnaast heeft de Vans Authentic ook een make-over ontvangen. Het bovenwerk van dit paartje is gemaakt van ripstop canvas en heeft het kenmerkende Camo-printje van A Bathing Ape gekregen. Verder dragen de kicks witte middenzolen en worden ondersteund met bruine buitenzolen.

BAPE x Vans Hoodies

Ten slotte zijn er ook een paar stijlvolle hoodies te vinden uit de samenwerking. Deze komen in de kleuren grijs en zwart met het logo van de twee merken op de borst gedrukt. Op de rug is het Camo-printje van BAPE zichtbaar met het skatebord logo van Vans erop gedrukt.

A Bathing Ape x Vans capsule
Image by Vans
Image by Vans

The Drop

Volgens Vans en BAPE zullen de items in China op 11 november 2021 gedropt worden. De wereldwijde release van de capsule zal plaatsvinden op 13 november 2021.

Ben jij benieuwd welke andere capsules binnenkort ook gedropt worden? Download dan de Sneakerjagers app en neem een kijkje bij onze blogs. Vergeet ons ook niet te volgen op Instagram, Facebook en Twitter.