Skip to content
Staff Picks

De 5 bestverkochte sneakers van week 5

6 februari 2022 12:00
De 5 bestverkochte sneakers van week 5

Ook in de eerste week van februari zijn er een hoop sneakers verkocht. Vandaag kijken wij terug naar de vijf bestverkochte sneakers van week 5. Welk paartje heb jij deze week aangeschaft?

Top vijf bestverkochte sneakers van week 5 (2022)

Iedere week brengen wij van Sneakerjagers een lijst uit met de vijf bestverkochte sneakers van de desbetreffende week. Dit overzicht is de meest recente en actuele sneaker top vijf lijst van heel Nederland. Het overzicht is gebaseerd op de aankopen van alle paartjes bij meer dan honderdvijftig sneaker stores en partners van Sneakerjagers.

1. adidas YEEZY 700 MNVN ‘Bright Cyan’ | GW9525

De adidas YEEZY 700 MNVN ‘Bright Cyan’ is nog steeds op voorraad. De sneakers hebben een glad bovenwerk en een simpel design.

Op het bovenwerk zit een gele kleur. Op de zijkant staat ‘700’ in zilveren letters. De tong, veterogen en hiel zijn in het zwart, net als de midden- en buitenzool. Door het vetersysteem glip je zo de schoen in en hoef je deze niet te strikken.

adidas Yeezy 700 MNVN 'Resin'

GW9525 · Prijs vanaf €110,-

Naar alle aanbieders
adidas YEEZY 700 MNVN 'Bright Cyan'

2. Nike Air Force 1 ’07 LXX ‘Toasty’ | DH0775-200

De Nike Air Force 1 ’07 LXX ‘Toasty’ is gemaakt voor de koudere wintermaanden. De sneaker heeft een gewatteerd bovenwerk in verschillende kleuren. Op het bovenwerk zien we bruin, beige, wit, zwart en donkeroranje.

Naast het extra warme bovenwerk is de sneaker gevoerd met een heel zacht materiaal. Deze Air Force zorgt ervoor dat je geen koude voeten zal krijgen.

Nike Air Force 1 '07 LXX 'Toasty'

DH0775-200 · Prijs vanaf €66,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers

3. Nike Air Force 1 Fontanka ‘Madder Root’ | DR0150-200

De Nike Air Force 1 Fontanka ‘Madder Root’ heeft herfstachtige kleuren op het bovenwerk. Het bovenwerk is gemaakt van suède en leer. Het silhouet is geïnspireerd op de ideeën en kunst van Rusland tijdens de post-Sovjet-Unie periode.

In de middenzool wordt gebruik gemaakt van React foam. Hiermee zorgt Nike voor extra goede demping. Dit foam zie je op de middenzool aangeduid worden.

Nike Air Force 1 Fontanka 'Madder Root'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Fontanka 'Madder Root'

4. Disney x adidas ZX 10.000 ‘Bambi’ | GW8312

De Disney x adidas ZX 10.000 ‘Bambi’ heeft een zacht kleurenschema. Deze colorway is geïnspireerd op het hertje uit de bekende Disneyfilm. Op het bovenwerk zitten dan ook verschillende kleuren.

Het bovenwerk van deze hardloopschoen bestaat uit verschillende materialen, waaronder corduroy, leer, suède en mesh. Verschillende beige tinten maken ook een verschijning op deze sneaker. Het mesh netje is in het roze en de drie adidas strepen hebben een Bambi-motief.

Disney x adidas ZX 10.000 'Bambi'

GW8312 · Prijs vanaf €132,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers

5. Nike Air Force 1 Cut-Out Swoosh ‘Black’ | DR0143-101

We sluiten het overzicht met de vijf bestverkochte sneakers van de week af met de Nike Air Force 1 Cut-Out Swoosh ‘Black’. Deze kicks staan al een aantal weken in ons bestverkocht overzicht.

Het bovenwerk van deze Air Force 1 is gemaakt van leer en is in het wit. Ook de midden- en buitenzool zijn in het wit. Zoals de naam van het silhouet al vermeld, steelt de Swoosh de show. De Swoosh is in het zwart en heeft een uitgesneden mini Swoosh er onder. Ook de rest van de branding is in het zwart.

Nike Air Force 1 Cut-Out Swoosh 'Black'

DR0143-101 · Prijs vanaf €112,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Cut-Out Swoosh 'Black'

Heb jij jouw droompaartje nog niet gevonden? Klik dan op de knop hieronder voor de meest populaire sneakers van dit moment.