Skip to content
Staff Picks

De 5 bestverkochte sneakers van week 44

7 november 2021 12:00
De 5 bestverkochte sneakers van week 44

De eerste week van november zit er alweer op. Het is tijd om te kijken naar de vijf bestverkochte sneakers van week 44. Deze week zijn er verschillende Nike’s veel verkocht, maar ook kicks van adidas. Alle paartjes in deze lijst zijn nog steeds beschikbaar en kan jij nog toevoegen aan jouw eigen sneakercollectie.

Top 5 bestverkochte sneakers van week 44 (2021)

Elke week brengen wij een lijst uit met de vijf bestverkochte sneakers van de week. Dit overzicht is de meest recente en actuele sneaker top vijf lijst van heel Nederland. Het overzicht is gebaseerd op de aankopen van kicks bij meer dan honderdvijftig sneaker stores en partners van Sneakerjagers.

1. Nike WMNS Air Force 1 ’07 LX ‘Lucky Charms’ | DD1525-100

De Nike WMNS Air Force 1 ’07 LX ‘Lucky Charms’ geeft wat extra pit aan de klassieke Air Force 1. Deze women’s exclusive heeft een gouden ketting tussen de veters en de heeltab met verschillende bedeltjes.

De bedeltjes die aan de ketting hangen zijn een schoenendoos, het Nike logo en een basketbal. De rest van deze sneaker is geheel in het wit. De branding op de heeltab en op de tong is ook goudkleurig.

Nike Wmns Air Force 1 ’07 LX ‘Lucky Charms’

DD1525-100 · Prijs vanaf €170,-

Naar alle aanbieders
Nike WMNS Air Force 1 '07 'Lucky Charms'
bestverkochte sneakers

2. Nike Air Max 90 Surplus ‘Black’ | CQ7743-001

De Nike Air Max 90 Surplus ‘Black’ is helemaal klaar voor het koudere weer. Deze sneaker is extra gevoerd waardoor jouw voet geen kou zal ervaren. Het gehele bovenwerk is in het zwart.

Wat de Air Max 90 Surplus bijzonder maakt is de neus. In de neus zit een kap van composiet wat ook gebruikt wordt voor werklaarzen. Hierdoor kan je de sneakers dragen tijdens zwaar werk, maar ook om te relaxen.

Nike Air Max 90 Surplus 'Black'

CQ7743-001 · Prijs vanaf €227,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 Surplus 'Black'
bestverkochte sneakers

3. Nike Air Force 1 ’07 Essential ‘Hemp’ | DD1523-200

De Nike Air Force 1 ’07 Essential ‘Hemp’ heeft een vernieuwend kleurenschema. Het bovenwerk van dit paartje is gemaakt van leer. Zowel het bovenwerk als de tong en de veters hebben een lichtbruine kleur.

Om extra dimensie toe te voegen aan dit ontwerp is de Swoosh in een metallic roze kleur met een witte omlijning. De midden- en buitenzool zijn ook in het wit.

Nike Air Force 1 '07 Essential 'Hemp'

DD1523-200 · Prijs vanaf €109,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 '07 Essential 'Hemp'
bestverkochte sneakers

4. Nike Air Force 1 WMNS ‘Black’ | DO6714-001

Deze Nike Air Force 1 WMNS ‘Black’ is klaar voor de herfst. Het bovenwerk van dit paartje is gemaakt van zacht suède in een donkergrijze kleur. Het zijpaneel en de tong zijn gemaakt van een harig materiaal.

Zowel de veters als de voering zijn ook in het zwart. De Swoosh is van leer en is in het wit. De heeltab is ook van leer en deze is in het zwart. De midden- en buitenzool zijn wit.

Nike Air Force 1 WMNS 'Black'

DO6714-001 · Prijs vanaf €84,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 WMNS 'Black'
bestverkochte sneakers

5. adidas Ozweego | GW2543

De adidas Ozweego heeft verschillende materialen op het bovenwerk. Door de basis van mesh is dit paartje erg comfortabel en zal deze minder snel creasen. Deze sneaker heeft een verfrissend turkoois kleurenschema. Allene de buitenzool heeft een andere kleur en dat is beige.

adidas OZWEEGO

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
adidas Ozweego
bestverkochte sneakers

Zijn de paartjes in deze lijst toch niet wat voor jou? Met de knop hieronder kom je in een overzicht met de meest populaire sneakers van dit moment.

Wil jij altijd en overal op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de sneakerwereld? Volg ons dan op Instagram en houd onze nieuwspagina regelmatig in de gaten.