Skip to content
Staff Picks

De 5 bestverkochte sneakers van week 39

3 oktober 2021 12:00
De 5 bestverkochte sneakers van week 39

Week 39 is alweer afgelopen. We kijken terug naar de vijf bestverkochte sneakers van deze week. Als je de Sneakerjagers app hebt, heb je vast een hoop meldingen gekregen van restocks en nieuwe releases. De paartjes in deze lijst zijn nog steeds beschikbaar, dus kan jij er alsnog een ‘W’ op pakken.

Top 5 bestverkochte sneakers van week 39 (2021)

Onze wekelijkse lijst met de vijf bestsellers van de week is de meest recente en actuele sneaker top 5 lijst van heel Nederland. De lijst wordt samengesteld op basis van aankopen van sneakers bij meer dan 150 sneaker stores en partners van Sneakerjagers.

1. Air Jordan 1 Low ‘Tan White’ | DN6999-100

De Air Jordan 1 Low ‘Tan White’ heeft een licht kleurenschema. De overlays, kraag, Swoosh en middenzool zijn in het wit. De overige onderdelen zijn in een licht beige kleur. Het Wings-logo op de hak is ook in deze beige kleur. De Jumpman op de tong is wel in het wit.

Air Jordan Air Jordan 1 Low Tan White (2021)

DN6999-100 · Prijs vanaf €126,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Low 'Tan White'
bestverkochte sneakers

2. Nike Air Max 90 ‘Happy Pineapple’ | DC5211-100

De Nike Air Max 90 ‘Happy Pineapple’ heeft een vrolijk kleurenschema en is ook nog eens gemaakt van duurzame materialen. De Swoosh en de heeltab zijn gemaakt van ananasblad. In de buitenzool en binnenzool is er gebruik gemaakt van kurk.

Dit paartje is onderdeel van Nike’s Move to Zero project. Met dit project wil Nike strijden voor een toekomst zonder plastic afval en willen zij hun CO2-voetafdruk verkleinen.

Nike Air Max 90 'Happy Pineapple'

DC5211-100 · Prijs vanaf €72,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 'Happy Pineapple'
bestverkochte sneakers

3. Nike Air Structure Triax 91 ‘Persian Violet’ | DC2548-100

De Nike Air Structure Triax 91 ‘Persian Violet’ is een klassiek model. Op het bovenwerk wordt gebruik gemaakt van wit, zwart en paars. Op de hiel en op de tong zit een felle roze kleur. De tussenzool is grijs met wit. De buitenzool is zwart.

Het materiaal dat op het bovenwerk wordt gebruikt verschilt. De basis is gemaakt van mesh en de overlays zijn van leer.

Nike Air Structure Triax 91 'Persian Violet'

DC2548-100 · Prijs vanaf €63,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Structure Triax 91 'Persian Violet'
bestverkochte sneakers

4. Nike Air Force 1 Pixel ‘Hemp’ | DQ5570-200

Van de Nike Air Force 1 zijn al verschillende varianten ontworpen, waaronder de Pixel. Door deze ‘Hemp’ colorway is het gehele bovenwerk in een lichtbruine kleur en van suède. De midden- en buitenzool blijven wit en wat robuuster dan dat we gewend zijn van de AF-1.

Nike Air Force 1 Pixel 'Hemp'

DQ5570-200 · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Pixel 'Hemp'
bestverkochte sneakers

5. Run The Boroughs x New Balance 991 | W991LM

We sluiten de lijst met de vijf bestverkochte sneakers af met de Run The Boroughs x New Balance 991. Deze sneaker is ontworpen in samenwerking met een hardloopclub uit Londen.

Het 991 model heeft voor deze samenwerking een nieuw kleurenschema gekregen. Op het bovenwerk zien we zwart, grijs, wit en blauw voorbij komen.

Run the Boroughs x New Balance 991 - WMNS

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Run The Boroughs x New Balance 991
bestverkochte sneakers

Heb jij een nieuw paartje kicks gevonden in deze lijst? Om meer populaire sneakers van dit moment te bekijken kan je op de knop hieronder klikken.

Wil jij altijd en overal op de hoogte zijn van het laatste sneaker nieuws? Volg ons dan op Instagram en Facebook en download de Sneakerjagers app. In de app kan je de releasekalender in de gaten houden en onze blogs regelmatig lezen.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date