Skip to content
Staff Picks

De 5 bestverkochte sneakers van week 29

25 juli 2021 12:00
De 5 bestverkochte sneakers van week 29

Het is weer tijd voor de lijst met de bestverkochte sneakers van de week. Bij de bestsellers zitten vaak geen exclusieve hyped releases. Deze lijst is bedoeld om toch een ‘W’ te kunnen pakken op de populaire releases van deze week. De sneakers in deze lijst zijn namelijk allemaal nog in stock. Houd onze nieuwspagina wekelijks in de gaten voor de nieuwste updates.

Top 5 Bestsellers van week 29 (2021)

De wekelijkse bestverkochte sneakers lijst is de meest actuele sneaker top 5 lijst van Nederland. De lijst wordt samengesteld op basis van verkopen van sneakers bij meer dan +150 sneaker stores en partners van Sneakerjagers, die natuurlijk mede mogelijk gemaakt wordt door jullie als echte Sneakerjagers!

adidas ZX 10/8 ‘Candyverse’ | GX1085

De adidas ZX 10/8 is een nieuw silhouet van het Duitse sportmerk. Het bovenwerk is net iets anders dan van de ZX 10000.

Op het bovenwerk zit een constructie van suède en mesh. De basis is oranje en de suède overlays zijn grijs. De overlay rondom de neus is roze, waardoor de sneaker nog kleurrijker wordt. Door de paarse voering en de groene tong begint de schoen echt op een snoepje te lijken.

adidas ZX 10/8 'Candyverse'

GX1085 · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders
adidas zx 10/8 'candyverse'
bestverkochte sneakers

Nike Air Force 1 ‘Photon Dust’ | DM9088-001

De Nike Air Force 1 ‘Photon Dust’ lijkt als je snel kijkt op de normale witte Air Force 1. Toch zit er een groot detail aan. Op het achterste paneel, de heeltab en op de Swoosh zit een harige stof. Dit materiaal is in een lichtgrijze kleur. De rest van de sneaker is net als de originele Air Force van leer en in het wit.

Nike Air Force 1 'Photon Dust'

DM9088-001 · Prijs vanaf €88,-

Naar alle aanbieders
nike air force 1 photon dust
bestverkochte sneakers

Converse Chuck Taylor All Star x Space Jam: A New Legacy | 172485C

Deze Converse Chuck Taylor All Star is uitgebracht in samenwerking met de nieuwe Space Jam: A New Legacy film. In de film speelt LeBron James de hoofdrol en gaat hij een wild avontuur tegemoet met karakters van Looney Tunes. Op het bovenwerk zie je Daffy Duck en Lola Bunny geïllustreerd. Er zit ook een technische print op die weer te maken heeft met een gebeurtenis in de film.

Converse Chuck Taylor All Star x Space Jam: A New Legacy

172485C · Prijs vanaf €42,-

Naar alle aanbieders
converse chuck taylor all star x space jam: a new legacy
bestverkochte sneakers

Nike Air Max 90 ‘Pink Salt’ | DM9465-001

De Nike Air Max 90 ‘Pink Salt’ heeft een fris en zomers kleurenschema. Op het bovenwerk is de mesh basis heel lichtgrijs. De overlay er overheen is lichtroze. De mudguard is een donkerder roze. De Swoosh en de branding op de hiel en tong is geel. Rondom de veters en op de heeltab zit een lichtgroene kleur. De middenzool is wit en de buitenzool is beige.

Nike Air Max 90 'Pink Salt'

DM9465-001 · Prijs vanaf €237,-

Naar alle aanbieders
nike air max 90 pink salt
bestverkochte sneakers

Air Jordan 1 Mid ‘Georgetown’ | DH7821-500

De Air Jordan 1 Mid ‘Georgetown’ heeft een twee-kleurig kleurenschema. Het bovenwerk is volledig van leer. De basis is een grijsblauwe kleur. De overlays zijn een donkerder blauw. Deze blauw zie je ook terugkomen op de Swoosh. De middenzool is wit, maar de buitenzool donkerblauw. De kleuren op het bovenwerk representeren de Universiteit van Georgetown.

Air Jordan 1 Mid 'Georgetown'

DH7821-500 · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders
air jordan 1 mid georgetown
bestverkochte sneakers

Hopelijk heeft deze lijst met de top 5 bestverkochte sneakers van de week jou geholpen om een leuk paar schoenen te halen. Ben je toch op zoek naar een ander paartje? Druk dan op de knop hieronder om nog veel meer sneakers te bekijken.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste sneaker nieuws? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. In de app kan je meldingen aanzetten voor jouw favoriete releases in de releasekalender en kan je onze blogs lezen.