Skip to content
Staff Picks

De 5 bestverkochte sneakers van week 24

19 juni 2022 12:00
De 5 bestverkochte sneakers van week 24

De week is weer voorbij gevlogen en het is de hoogste tijd om terug te kijken naar de bestsellers van deze week. In het overzicht met de vijf bestverkochte sneakers van week 24 zien we hele gewilde modellen voorbij komen, maar ook één bijzondere samenwerking. Welk paartje kicks heb jij deze week aangeschaft?

Top vijf bestverkochte sneakers van week 24 (2022)

Iedere week brengen wij van Sneakerjagers een lijst uit met de vijf bestverkochte sneakers van de desbetreffende week. Dit overzicht is de meest recente en actuele sneaker top vijf lijst van heel Nederland. Het overzicht is gebaseerd op de aankopen van alle paartjes bij meer dan honderdvijftig sneaker stores en partners van Sneakerjagers.

1. Nike Air Max 1 ‘Madder Root’ | DV3196-800

De bestverkochte sneaker van de week is de Nike Air Max 1 ‘Madder Root’. Dit jaar bestaat de Air Max 1 precies vijfendertig jaar en Nike viert dit groots, met onder andere de release van deze colorway.

De Air Max 1 heeft een bovenwerk gemaakt van verschillende materialen. De basis van de upper is gemaakt van mesh in een lichte off-white kleur. Hierboven bevinden zich de overlays die van leer gemaakt zijn in het blauw. De mudguard en de heeltab zijn van suède en hebben de kleur van de ‘Madder Root’. Om de sneaker nog kleurrijker te maken heeft Nike de Swoosh een groene kleur gegeven.

Nike Air Max 1 'Madder Root'

DV3196-800 · Prijs vanaf €88,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 1 'Madder Root'

2. Air Jordan 1 Low ‘Bulls’ | 553558-163

Op nummer twee in het overzicht van deze week staat de Air Jordan 1 Low ‘Bulls’. Met de hoge temperaturen zijn low-top sneakers extra fijn.

De ‘Bulls’ colorway bestaat uit de kleuren die het basketbalteam Chicago Bulls gebruikt. Zo is de basis van het bovenwerk in het wit, maar zijn de overlays en de Swoosh voornamelijk in het rood met zwarte accenten. Het gehele bovenwerk is gemaakt van leer.

Air Jordan 1 Low 'Bulls'

553558-163 · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers week 24

3. Air Jordan 1 Mid WMNS ‘Dark Teal Green’ | BQ6472-308

De Air Jordan 1 Mid WMNS ‘Dark Teal Green’ heeft een kleurrijk kleurenschema. De sneaker steelt hierdoor meteen de show.

Het bovenwerk van de Jordan 1 Mid is voornamelijk gemaakt van leer. De basis van de schoen is lichtroze, maar de overlays hebben een donkergroene kleur gekregen. Ook het zijpaneel is in deze donkere kleur. Om het kleurenschema wat lichter te maken zijn de tong, veters en middenzool in lichtere tinten.

Air Jordan 1 Mid WMNS 'Dark Teal Green'

BQ6472-308 · Prijs vanaf €72,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Mid WMNS 'Dark Teal Green'

4. Nike Air Max 90 ‘Vast Grey/Chlorophyll’ | DV3492-100

De Nike Air Max 90 heeft een nieuwe colorway gekregen, ‘Vast Grey/Chlorophyll’. Het bovenwerk van het paar bestaat vooral uit lichte tinten, wat de sneaker ideaal maakt voor de zomer.

Het bovenwerk is, net zoals de Air Max 1, gemaakt van verschillende materialen. Zowel het mesh van de basis, als de lederen overlays en mudguard bestaan uit grijze tinten. De Swoosh is gemaakt van suède en in het groen. Verder zitten er nog blauwe accenten op het bovenwerk.

Nike Air Max 90 'Vast Grey/Chlorophyll'

DV3492-100 · Prijs vanaf €116,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers week 24

5. Stüssy x Converse Chuck 70 ‘Black’ | A01765C

We sluiten het overzicht met de vijf bestverkochte sneakers van week 24 af met de Stüssy x Converse Chuck 70 ‘Black’. Deze samenwerking is op donderdag 16 juni uitgekomen.

Het bovenwerk van de Chuck 70 is gemaakt van canvas en is helemaal in het zwart. Op de enkel zit een ster geborduurd in het wit in Stüssy’s grafische stijl.

Stüssy x Converse Chuck 70 'Black'

A01765C · Prijs vanaf €92,-

Naar alle aanbieders
Stüssy x Converse Chuck 70 'Black'

Ben jij nog steeds op zoek naar een ideaal paartje voor de zomer? Klik dan op de knop hieronder. Via de knop ga je naar de meest populaire sneakers van dit moment.