Skip to content
Staff Picks

De 5 bestverkochte sneakers van week 1

9 januari 2022 12:00
De 5 bestverkochte sneakers van week 1

De eerste week van 2022 is alweer afgelopen. Het is tijd om terug te kijken naar de vijf bestverkochte sneakers van week 1. Deze week staan er een hoop verschillende sneakers in het overzicht. Wie weet start jij jouw jaar met één van de paartjes uit deze lijst.

Top vijf bestverkochte sneakers van week 1 (2022)

Iedere week brengen wij van Sneakerjagers een lijst uit met de vijf bestverkochte sneakers van de desbetreffende week. Dit overzicht is de meest recente en actuele sneaker top vijf lijst van heel Nederland. Het overzicht is gebaseerd op de aankopen van alle paartjes bij meer dan honderdvijftig sneaker stores en partners van Sneakerjagers.

1. Air Jordan 1 Acclimate ‘Dusty Pink’ | DC7723-500

De Air Jordan 1 Acclimate ‘Dusty Pink’ is ontworpen voor winterse weersomstandigheden. De sneaker kan regen en sneeuw weerstaan. Op het bovenwerk wordt gebruik gemaakt van diverse materialen die jouw voeten altijd droog zullen houden.

Het bovenwerk van deze sneaker is bedekt in verschillende tinten roze en lichtgrijs. De Swoosh op de zijkant is samen met de middenzool het enige element dat wit is.

Air Jordan 1 Acclimate 'Dusty Pink'

DC7723-500 · Prijs vanaf €71,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Acclimate 'Dusty Pink'

2. Nike Air Max 90 NRG ‘Court Purple’ | DC6083-500

De Nike Air Max 90 NRG ‘Court Purple’ heeft verschillende materialen op het bovenwerk. De toebox en kraag zijn gemaakt van mesh in een lichtgrijze kleur.

De voorste overlay is gemaakt van suède en heeft een paarse kleur. De mudguard is gemaakt van hetzelfde materiaal in het lichtgeel met een paar Air Max logo er in. De heeltab, veterogen en tussenzool hebben een donkere tint geel gekregen.

Nike Air Max 90 NRG 'Court Purple'

DC6083-500 · Prijs vanaf €62,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers Nike Air Max 90 NRG 'Court Purple'

3. adidas Originals Forum Low | GY5835

De adidas Originals Forum Low maakte in 2021 een comeback. Het model heeft er een nieuwe colorway bij gekregen.

Het bovenwerk van het model is gemaakt van leer en is in het wit. Op het witte bovenwerk zitten donkergroene accenten. De drie adidas strepen, de rand onder de veters, het adidas logo op de zijkant, het klittenband, de hielkap, de voering en de buitenzool hebben deze groene kleur gekregen.

adidas originals Forum Low

GY5835 · Prijs vanaf €94,-

Naar alle aanbieders
adidas Originals Forum Low

4. Swarovski x Nike Air Force 1 Low ‘White’ | CV7668-100

De Swarovski x Nike Air Force 1 Low ‘White’ heeft al verschillende restocks gekregen en is een maand na de release nog steeds populair.

Het bovenwerk van deze sneaker valt meteen op. Het bovenwerk is gemaakt van leer met bijzondere overlays van hard plastic in het wit. De overlays zitten vastgeschroefd aan de sneaker zelf. Op deze overlays zitten verschillende Swarovski kristallen.

Swarovski X Nike Air Force 1 Low 'White'

CV7668-100 · Prijs vanaf €181,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers Swarovski x Nike Air Force 1 Low 'White'

5. Nike Air Force 1 Cut-Out Swoosh ‘Black’ | DR0143-101

We sluiten het overzicht met de vijf bestverkochte sneakers van de week af met de Nike Air Force 1 Cut-Out Swoosh ‘Black’. Nike heeft een nieuwe draai aan de Air Force 1 gegeven met deze uitgave.

Het bovenwerk van het model is gemaakt van leer en is in het wit. De Swoosh op de zijkant is ook gemaakt van leer en is in het zwart. Het opvallendste detail is dat er een kleine Swoosh uit de grotere Swoosh is gesneden. Deze mini Swoosh staat op de hak, ook in het zwart.

Nike Air Force 1 Cut-Out Swoosh 'Black'

DR0143-101 · Prijs vanaf €112,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Cut-Out Swoosh 'Black'

Heb jij jouw nieuwe paartje nog niet gevonden? Klik dan op de knop hieronder om naar de pagina met de meest populaire sneakers van dit moment te gaan.