Skip to content
Staff Picks

De 10 meest gewilde Nike Dunk High’s bij StockX

24 augustus 2021 10:00
De 10 meest gewilde Nike Dunk High’s bij StockX

De Nike Dunk High is een erg populair model van het Amerikaanse sportmerk. De paartjes verkopen altijd snel uit, waardoor we vaak een ‘L’ moeten accepteren. Door het bestaan van StockX kan jij deze sneakers alsnog kopen, ook al zijn ze nergens anders meer te koop.

StockX is een digitale marktplaats waar jij terecht kan voor sneakers, streetwear, horloges, tassen en elektronica. Elk product dat op de website staat is 100% authentiek. Het team controleert dit namelijk bij alle producten die zij binnen krijgen. Zo ben jij er van gegarandeerd dat jouw nieuwe aankoop wel echt is. Klik op de knop hier onder om alle Nike Dunk High’s bij StockX te bekijken.


1. Nike Dunk High 1985 ‘Black Acid Wash’ | DD9404-700

De lijst met de meest gewilde Nike Dunk High’s bij StockX beginnen we met de Nike Dunk High 1985 ‘Black Acid Wash’. Dit paartje is in augustus uitgekomen. Het model is geïnspireerd op de eerste Dunk High’s die in het jaar 1985 uit zijn gekomen. De zwarte overlays hebben een extra effect gekregen door het gebruik van bleekmiddel.

De lowest ask voor dit paartje is €137,00. Klik op de afbeelding hier onder om deze colorway aan te schaffen.

Nike Dunk High 1985 'Black Acid Wash'

2. Nike Dunk High ‘Panda’ | DD1869-103

Net als de Dunk High hier boven is de ‘Panda‘ colorway nog helemaal niet zo oud. Dit kleurenschema is best simpel en makkelijk te stijlen bij elke outfit. Hierdoor is dit paartje ook erg populair. De sneaker is wit met zwarte overlays, een zwarte Swoosh, zwarte veters en een zwarte buitenzool.

De lowest ask voor de ‘Panda’ is €138,00. Wil je deze toevoegen aan jouw collectie? Klik dan op de afbeelding hier onder.

Nike Dunk High StockX 'Panda'

3. Nike Dunk High 1985 ‘Red Acid Wash’ | DD9404-600

De Nike Dunk High 1985 ‘Red Acid Wash’ hoort bij hetzelfde pack als de ‘Black Acid Wash’. De basis van het lederen bovenwerk is grijs. De overlays zijn rood met zwarte vlekken. De vergeelde middenzool geeft een vintage uitstraling wat past bij het 1985 model.

De lowest ask voor de ‘Red Acid Wash’ is €136,00. Klik op de afbeelding hier onder om deze Dunk High te shoppen.

Nike Dunk High 1985 'Red Acid Wash'

4. Nike Dunk High First Use ‘Sail’ | DD0960-001 / DH0960-001

De Nike Dunk High First Use ‘Sail’ viert het vijftigjarig bestaan van Nike door de originele Swoosh te gebruiken. Het bovenwerk is gemaakt van leer en suède in een hele lichtgrijze kleur. In dit paartje zitten dubbele veters om wat meer contrast toe te voegen.

De lowest ask voor dit jubileum model is €122,00. Wil jij deze kopen? Klik dan op de afbeelding hier onder.

Nike Dunk High StockX First Use 'Sail'

5. Nike Dunk High ‘Game Royal’ | DD1399-102

De Nike Dunk High ‘Game Royal’ had een populaire release. Rijen voor de winkels en binnen no-time uitverkocht op de Nike app. Dit paartje heeft blauwe overlays en een blauwe Swoosh, waardoor deze colorway wat meer opvalt. De rest van het bovenwerk is wit.

De lowest ask voor de ‘Game Royal’ is €164,00. Klik op de afbeelding hier onder om deze te shoppen.

Nike Dunk High 'Game Royal'

6. Nike Dunk High ‘Aluminum’ | DD1869-107

De Nike Dunk High ‘Aluminum’ heeft nog geen Europese release gehad, toch is dit paartje verkrijgbaar bij StockX. De overlays, Swoosh, voering en buitenzool zijn in een lichtblauwe kleur. De rest van de schoen is wit. Deze colorway oogt wat zachter dan de ‘Game Royal’.

De lowest ask voor de ‘Aluminum’ is €182,00. Wil jij dit paartje als eerste rocken? Klik dan op de afbeelding hier onder.

Nike Dunk High StockX 'Aluminum'

7. Nike Dunk High ‘Light Chocolate’ | DH5348-100

De Nike Dunk High ‘Light Chocolate’ is de nieuwste Dunk High. Op het bovenwerk is een combinatie van suède en leer gebruikt. De lichtgrijze kleur die we ook op de First Use Dunk zagen zien we terugkomen op deze colorway. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van twee verschillende kleuren bruin.

De lowest ask voor de ‘Light Chocolate’ is €184,00. Klik op de afbeelding hier onder om deze te bestellen.

Nike Dunk High 'Light Chocolate'

8. Nike Dunk High ‘Syracuse’ | DD1399-101

De Nike Dunk High ‘Syracuse’ kwam na de release van de Dunk Low ‘Syracuse’. Het bovenwerk is erg opvallend door de feloranje kleur op de overlays, de Swoosh en de veters. De rest van het bovenwerk is wit. Deze twee kleuren zijn ook verdeeld over de midden- en buitenzool.

De lowest ask voor de ‘Syracuse’ is €198,00. Wil jij opvallende sneakers? Klik dan op de afbeelding hier onder om dit paartje te shoppen.

Nike Dunk High StockX 'Syracuse'

9. Fragment Design x Nike Dunk High ‘Beijing’ | DJ0382-600

De Fragment Design x Nike Dunk High ‘Beijing’ heeft een paars met zwart bovenwerk. Op de hiel zie je de branding van Fragment, net als op de middenzool. Deze sneaker is de eerste release van het pack wat deze twee merken zullen uitbrengen.

De lowest ask voor deze samenwerking is €119,00. Klik op de afbeelding hier onder om dit paartje aan te schaffen.

Fragment Design x Nike Dunk High 'Beijing'

10. AMBUSH x Nike Dunk High ‘Flash Lime’ | CU7544-300

De lijst met de meest gewilde Nike Dunk High’s bij StockX sluiten we af met de AMBUSH x Nike Dunk High ‘Flash Lime’. Deze sneaker heeft een opvallend uiterlijk. Het gehele bovenwerk is in het felgroen. De unieke Nike Swoosh is in het zwart en is gemaakt van rubber. Deze Swoosh is herkenbaar voor de samenwerkingen met AMBUSH.

De lowest ask voor deze collab is €180,00. Is dit paartje wat voor jou? Klik dan op de afbeelding om deze te shoppen.

AMBUSH x Nike Dunk High StockX 'Flash Lime'

Let op: de lowest ask is een momentopname en verschilt per maat. De prijs kan dus niet kloppen.

Heb jij hulp nodig bij het bestellen via StockX? Bekijk dan onze StockX Experience video’s. In de playlist staan vier video’s die een duidelijke uitleg geven van StockX hun dienst en hun producten.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste sneaker nieuws? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date