Skip to content
Staff Picks

De 10 meest gewilde Air Jordan 4 Retro’s bij StockX

12 juli 2021 19:00
De 10 meest gewilde Air Jordan 4 Retro’s bij StockX

De Jordan 4’s zijn nu bijna net zo populair als Jordan 1’s. Ondanks dat de sneakers altijd snel uitverkopen, kan je ze nog steeds kopen. Dit kan bij StockX. Jij verkoopt je paartje aan ze, of je koopt een paartje bij ze. Check de tien meest gewilde Air Jordan 4 Retro’s bij StockX hieronder.

StockX is een online marktplaats. Het is voornamelijk bedoeld voor sneakers, maar je kan er ook terecht voor streetwear, tassen, horloges en electronica. Het team van StockX bestudeerd elk product dat zij binnen krijgen of ze wel echt zijn. Hierdoor weet je zeker dat de producten die je bij StockX koopt echt zijn. Klik op de knop hieronder om alle Air Jordan 4’s bij StockX te bekijken


1. Air Jordan 4 Retro ‘White Oreo’ | CT8527-100

De Air Jordan 4 Retro ‘White Oreo’ is onlangs uitgekomen. De sneaker was uiteraard snel uitverkocht. Dit komt mede door het model, maar ook door de colorway. Het bovenwerk is helemaal wit. Ideaal voor de zomermaanden. De accenten op het bovenwerk en op de zool zijn licht grijs met zwarte spikkels.

De lowest ask voor deze sneaker is €301,-. Klik op de afbeelding om de schoen te shoppen.

Air Jordan 4 Retro 'White Oreo'

2. Air Jordan 4 Retro ‘University Blue’ | CT8527-400

De Air Jordan 4 Retro ‘University Blue’ kwam dit jaar uit. De kleur op het bovenwerk is net als het model erg populair. ‘University Blue’ zien we steeds vaker terugkomen op andere Jordan’s en op Dunk’s. Het bovenwerk is van suède, waardoor de kwaliteit van de schoen ook erg fijn is. De zool lijkt op de zool van de ‘White Oreo’ hierboven.

De lowest ask voor deze sneaker is €320,-. Klik op de afbeelding om de schoen te shoppen.

'University Blue'

3. Union LA x Air Jordan 4 ‘Desert Moss’ | DJ5718-300

De Union LA x Air Jordan 4 ‘Desert Moss’ is ook een release dat onlangs is uitgekomen. De Union LA Jordan 4’s en de originele Jordan 4’s zijn qua model verschillend. De tong van de schoen en de lage hiel maken dit grote verschil. Deze sneaker is erg kleurrijk. Blauw, paars en geel zijn op het bovenwerk te vinden.

De lowest ask voor deze sneaker is €350,-. Klik op de afbeelding om de schoen te shoppen.

Union LA x Air Jordan 4 'Desert Moss'

4. Air Jordan 4 Retro ‘Fire Red’ | DC7770-160

De Air Jordan 4 Retro ‘Fire Red’ kwam in 2020 uit. Dit model is net als de ‘White Oreo’ erg populair door het witte bovenwerk. Op het bovenwerk en rondom de zolen zitten rode en zwarte accenten om de schoen wat speelser en authentieker te maken.

De lowest ask voor deze sneaker is €229,-. Klik op de afbeelding om de schoen te shoppen.

'Fire Red'

5. Air Jordan 4 Retro ‘Taupe Haze’ | DB0732-200

De Air Jordan 4 Retro ‘Taupe Haze’ heeft een uniek bovenwerk. De upper van deze sneaker bestaat uit suède en beschadigd leer in een bruine kleur. Zo krijgt de schoen een gedragen en vintage uitstraling. Op het bovenwerk zitten zwarte accenten. De zool is ook zwart.

De lowest ask voor deze sneaker is €330,-. Klik op de afbeelding om de schoen te shoppen.

Air Jordan 4 Retro 'Taupe Haze'

6. Union LA x Air Jordan 4 ‘Taupe Haze’ | DJ5718-242

De Union LA x Air Jordan 4 ‘Taupe Haze’ is nog niet officieel uitgekomen. Vandaar dat de lowest ask ook zo hoog is. Deze sneaker is wat minder kleurrijk dan de ‘Desert Moss’, maar blijft een grail. Op het bovenwerk zit een grauwe kleur met turquoise en lichtblauwe accenten.

De lowest ask voor deze sneaker is €781,-. Klik op de afbeelding om de schoen te shoppen.

Union LA Taupe Haze

7. Off-White x Air Jordan 4 Retro ‘Sail’ | CV9388-100

De Off-White x Air Jordan 4 Retro ‘Sail’ kwam in 2020 uit. Deze Air Jordan 4 was binnen de kortste tijd uitverkocht en gaat nu voor hoge prijzen rond op StockX. Door de lichte kleuren op het bovenwerk en natuurlijk de co-branding van Off-White is dit een erg gewild paartje.

De lowest ask voor deze sneaker is €952,-. Klik op de afbeelding om de schoen te shoppen.

Off-White x Air Jordan 4 Retro 'Sail'

8. Air Jordan 4 Retro ‘Court Purple’ | CT8527-115

De Air Jordan 4 Retro ‘Court Purple’ is een goede witte basic sneaker. Het bovenwerk van deze Jordan 4 is van wit leer. De accenten op de hiel, bij de veters en op de tong zijn in het paars. De elementen op de hiel en rondom de veters glimmen en zijn van metaal. Deze schoen is ook in het groen, rood en zilver uitgekomen.

De lowest ask voor deze sneaker is €427,-. Klik op de afbeelding om de schoen te shoppen.

Air Jordan 4 Retro 'Court Purple'

9. Air Jordan 4 Retro ‘Black Cat’ | CU1110-010

De Air Jordan 4 Retro ‘Black Cat’ heeft een suède bovenwerk. De schoen is volledig in het zwart. Hierdoor past de sneaker bij elke outfit. Door het suède creast de sneaker minder snel en is het schoonmaken ook makkelijk. De branding op de tong is in het grijs.

De lowest ask voor deze sneaker is €577,-. Klik op de afbeelding om de schoen te shoppen.

'Black Cat'

10. Air Jordan 4 Retro ‘Bred’ | 308497-060

De Air Jordan 4 Retro ‘Bred’ heeft net als de ‘Black Cat’ een suède bovenwerk in het zwart. Op het bovenwerk zitten grijze accenten bij de branding op de hiel, de voering van de schoen en bij de elementen rondom de veters. Op de tong zitten weer rode accenten die ook terugkomen op de buitenzool.

De lowest ask voor deze sneaker is €398,-. Klik op de afbeelding om de schoen te shoppen.

'Bred'

Vergeet niet: de lowest ask is een tijdopname. De lowest ask van een Air Jordan 4 op StockX op het moment dat je dit blog leest kan hoger of lager zijn. De lowest ask verschilt ook per maat.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste sneaker nieuws? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. Zo mis je nooit een nieuwe release!