Skip to content
Brand

De 10 meest gewilde Air Jordan 4 Retro’s bij StockX

22 januari 2023 12:03
De 10 meest gewilde Air Jordan 4 Retro’s bij StockX

De Jordan 4’s zijn nu bijna net zo populair als Jordan 1’s. Ondanks dat de sneakers altijd snel uitverkopen, kan je ze nog steeds kopen. Dit kan bij StockX.

Check de tien meest gewilde Air Jordan 4 Retro’s bij StockX hieronder.

1. Air Jordan 4 Retro ‘White Oreo’ | CT8527-100

De Air Jordan 4 Retro ‘White Oreo’ was na de release snel uitverkocht. Dit komt mede door het model, maar ook door de colorway. Het bovenwerk is helemaal wit. Ideaal voor de zomermaanden. De accenten op het bovenwerk en op de zool zijn licht grijs met zwarte spikkels.

Air Jordan 4 Retro 'White Oreo'

2. Air Jordan 4 Retro ‘University Blue’ | CT8527-400

De Air Jordan 4 Retro ‘University Blue’ kwam uit in 2021. De kleur op het bovenwerk is net als het model erg populair. ‘University Blue’ zien we steeds vaker terugkomen op andere Jordan’s en op Dunk’s. Het bovenwerk is van suède, waardoor de kwaliteit van de schoen ook erg fijn is. De zool lijkt op de zool van de ‘White Oreo’ hierboven.

'University Blue'

3. Union LA x Air Jordan 4 ‘Desert Moss’ | DJ5718-300

De Union LA x Air Jordan 4 ‘Desert Moss’ is ook een release die in 2021 uitkwam. De Union LA Jordan 4’s en de originele Jordan 4’s zijn qua model verschillend. De tong van de schoen en de lage hiel maken dit grote verschil. Deze sneaker is erg kleurrijk. Blauw, paars en geel zijn op het bovenwerk te vinden.

Union LA x Air Jordan 4 'Desert Moss'

4. Air Jordan 4 Retro ‘Fire Red’ | DC7770-160

De Air Jordan 4 Retro ‘Fire Red’ kwam in 2020 uit. Dit model is net als de ‘White Oreo’ erg populair door het witte bovenwerk. Op het bovenwerk en rondom de zolen zitten rode en zwarte accenten om de schoen wat speelser en authentieker te maken.

'Fire Red'

5. Air Jordan 4 Retro ‘Taupe Haze’ | DB0732-200

De Air Jordan 4 Retro ‘Taupe Haze’ heeft een uniek bovenwerk. De upper van deze sneaker bestaat uit suède en beschadigd leer in een bruine kleur. Zo krijgt de schoen een gedragen en vintage uitstraling. Op het bovenwerk zitten zwarte accenten. De zool is ook zwart.

Air Jordan 4 Retro 'Taupe Haze'

6. Union LA x Air Jordan 4 ‘Taupe Haze’ | DJ5718-242

De Union LA x Air Jordan 4 ‘Taupe Haze’ is iets minder kleurrijk dan de ‘Desert Moss’, maar nog steeds een graal. Op het bovenwerk zit een grijze kleur met turquoise en lichtblauwe accenten.

Union LA Taupe Haze

7. Off-White x Air Jordan 4 Retro ‘Sail’ | CV9388-100

De Off-White x Air Jordan 4 Retro ‘Sail’ kwam in 2020 uit. Deze Air Jordan 4 was binnen de kortste tijd uitverkocht en gaat nu voor hoge prijzen rond op StockX. Door de lichte kleuren op het bovenwerk en natuurlijk de co-branding van Off-White is dit een erg gewild paartje.

Off-White x Air Jordan 4 Retro 'Sail'

8. Air Jordan 4 Retro ‘Court Purple’ | CT8527-115

De Air Jordan 4 Retro ‘Court Purple’ is een goede witte basic sneaker. Het bovenwerk van deze Jordan 4 is van wit leer. De accenten op de hiel, bij de veters en op de tong zijn in het paars. De elementen op de hiel en rondom de veters glimmen en zijn van metaal. Deze schoen is ook in het groen, rood en zilver uitgekomen.

Air Jordan 4 Retro 'Court Purple'

9. Air Jordan 4 Retro ‘Black Cat’ | CU1110-010

De Air Jordan 4 Retro ‘Black Cat’ heeft een suède bovenwerk. De schoen is volledig in het zwart. Hierdoor past de sneaker bij elke outfit. Door het suède creast de sneaker minder snel en is het schoonmaken ook makkelijk. De branding op de tong is in het grijs.

'Black Cat'

10. Air Jordan 4 Retro ‘Bred’ | 308497-060

De Air Jordan 4 Retro ‘Bred’ heeft net als de ‘Black Cat’ een suède bovenwerk in het zwart. Op het bovenwerk zitten grijze accenten bij de branding op de hiel, de voering van de schoen en bij de elementen rondom de veters. Op de tong zitten weer rode accenten die ook terugkomen op de buitenzool.

'Bred'

Vergeet niet: de lowest ask is een tijdopname. De lowest ask van een Air Jordan 4 op StockX op het moment dat je dit blog leest kan hoger of lager zijn. De lowest ask verschilt ook per maat.

Bijgewerkt 23/01/2023