Skip to content
Newsfeed

Crocs gaat unieke samenwerking aan met Pringles

15 april 2024 18:18
Crocs gaat unieke samenwerking aan met Pringles

Na de lancering van een Buzz Lightyear en een Sheriff Woody Clog, komt Crocs nu opnieuw met een opvallende samenwerking. Ditmaal heeft het merk de handen ineengeslagen met niemand minder dan Pringles. Ja, je leest het goed, het chipsmerk Pringles heeft zijn eigen collectie gekregen.

De ster van de show is de Classic Crush Boot, een ware eyecatcher met zijn opvallende Pringles-rode kleur en een hak die lijkt op gestapelde chipjes. Elke boot wordt geleverd met een handige holster, zodat je je favoriete Pringles altijd bij de hand kunt hebben. Of je nu onderweg bent naar een picknick in het park of gewoon een wandeling maakt, je hoeft nooit meer zonder je geliefde chipjes de straat op.

Maar dat is nog niet alles. Het Pringles x Crocs pack bevat ook de Classic Clogs en Classic Slides, beide met hun eigen unieke knipoog naar Pringles. De Clogs zijn versierd met de iconische snor van meneer P, in verschillende kleuren die de diverse Pringles-smaken vertegenwoordigen. En de slides? Die hebben een tijdloos zwart-wit ontwerp, met natuurlijk weer die bekende snor.

Deze unieke samenwerking is vanaf 16 april 2024 verkrijgbaar bij Crocs. Trakteer jezelf op een paar Pringles x Crocs! Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe releases en trends? Volg Sneakerjagers dan op Instagram voor het laatste nieuws.

Crocs x Pringles
Crocs x Pringles
Crocs x Pringles
Crocs x Pringles
Crocs x Pringles
Crocs x Pringles
Crocs x Pringles