Skip to content
Newsfeed

Crepe City keert terug naar Amsterdam – 2023

16 juni 2023 18:10
Crepe City keert terug naar Amsterdam – 2023

Sneaker event Crepe City keert deze zomer terug naar Amsterdam. Op 9 juli 2023 staat de NDSM-loods in Amsterdam-Noord weer vol met sneaker stands uit heel Europa. Naast honderden sneakers vind je hier ook je favoriete streetwear merken en kun je meedoen met giveaways. Tickets zijn nu verkrijgbaar.

Het Europese sneaker event Crepe City komt volgende maand weer naar Nederland. Het jaarlijkse event kwam in 2022 voor het eerst naar Nederland, nadat het al meerdere edities in Engeland heeft gehad. Tijdens het event kun je ruim honderd stands met sneakers, vintage kleding en streetwear items bekijken.

Resellers uit heel Europa komen samen en bieden hun beste sneakers en kleding items aan. Met merken als Air Jordan, YEEZY, New Balance, Supreme, Stone Island en velen meer, is er voor ieder wat wils. Naast sneakers en kleding kun je ook stands van artiesten vinden die hun sneaker-gerelateerde werken tentoonstellen.

Naast het vinden van de beste en zeldzaamste sneakers, kun je bij Crepe City ook meedoen met verschillende giveaways en worden er talks gehouden door mensen uit de sneaker scene. Gedurende het event worden de beste plaatjes gedraaid door verschillende dj’s en kun je een hapje of drankje halen bij de foodtrucks.

Crepe City vindt op 9 juli 2023 plaats in de NDSM-loods in Amsterdam-Noord. Het event duurt van 12:00 uur – 18:00 uur. Tickets zijn via Crepe City te verkrijgen. De Early Entry tickets zijn al uitverkocht, dus wees snel!

Houd het Sneakerjagers Instagram-account in de gaten voor meer updates betreffend het event en een speciale verrassing! Bekijk hieronder de beelden van de vorige editie in Amsterdam en krijg alvast een impressie.

Crepe City
Crepe City
Crepe City
Crepe City
Crepe City
Crepe City
Crepe City
Crepe City
Crepe City
Crepe City