Skip to content
Upcoming

Fear of God x Converse komen met twee schitterende colorways op het Chuck 70 Hi model

5 maart 2020 15:00
Fear of God x Converse komen met twee schitterende colorways op het Chuck 70 Hi model

Fear of God staat onder andere bekend om de samenwerkingen met Nike. Nu is er een nieuwe samenwerking van Fear of God onderweg, maar niet met Nike. Dit keer zijn ze de samenwerking aangegaan met Converse. Samen hebben zij hun creativiteit losgelaten op het Chuck 70 Hi model en zullen er twee colorways releasen. Dit is overigens niet de eerste keer dat Converse en Fear of God samenwerken, want in 2018 brachten zij ook al een soortgelijke samenwerking uit.

Fear of God is een merk dat werd opgericht door Jerry Lorenzo. Jerry is een Amerikaans fashion- en sneaker designer. Hij werd bekend nadat hij kleding ontwierp voor niemand minder dan Justin Bieber voor zijn Purpose World Tour. Hij ontwierp niet alleen zijn kleding, maar ook de merchandise van de tour. Tegenwoordig zijn vele beroemdheden, zoals de Kardashians, groot fan van zijn kleding. Jerry Lorenzo zijn kledingmerk Fear of God is nog vrij jong. In 2013 richtte hij het merk op en is momenteel al wereldwijd bekend. In 2018 verscheen de eerste samenwerking met Nike die enorm populair was. Ondertussen zijn er al meerdere modellen verschenen van de samenwerking tussen de twee en nog steeds zijn de sneakers binnen no-time uitverkocht.

Converse x Fear of God Chuck 70 Hi | Closer Look

Zoals we al zeiden zal de samenwerking tussen Converse x Fear of God bestaan uit twee colorways die zijn gecreëerd op het Chuck 70 Hi model. Het zijn twee contrasterende colorways. Beide colorways beschikken over een bovenwerk dat is gemaakt van canvas. De ene in een ivory kleur en de andere in een zwarte kleur. Het contrasterende aan beide colorways is de tong. Deze zijn namelijk gemaak in de contrasterende kleur. Zo heeft de zwarte colorway een ivory kleurige tong gekregen. En de ivory colorway een zwarte tong. Ook is de tong gemaakt van leer. Achterop de hiel is een heel pull tab te vinden waar je je veters doorheen kan halen. Ook is de kenmerkende Converse branding terug te vinden op de binnenkant van de sneaker.

Donderdag 26 maart 2020 zal de dag zijn dat de samenwerking tussen Converse x Fear of God zal releasen. De Duitse webshop SOTO zal beide colorways verkopen voor €110,-. Check onze Releasekalender voor meer informatie over de sneakers. Ook is onze Releasekalender heel handig om op de hoogte te blijven van alle aankomende releases. Scroll naar beneden om foto’s te bekijken van het model.


Converse Fear of God

Fear of God X Converse Chuck 70 'Ivory'

167955C · Prijs vanaf €164,-

Naar alle aanbieders

Converse Fear of God
Converse Fear of God
Images by SOTO

Fear of God X Converse Chuck Hi 'Black'

167954C · Prijs vanaf €140,-

Naar alle aanbieders