Skip to content
Brand

Op naar het festivalseizoen met deze Converse Festival items

13 mei 2023 19:36
Op naar het festivalseizoen met deze Converse Festival items

Binnenkort begint het festival seizoen en dat betekent natuurlijk ook dat we nieuwe outfits en sneakers nodig hebben voor de opkomende feestjes. Daarom heeft Converse een speciale categorie opgezet; de Converse Festival Pieces. In deze collectie vind je de beste items voor het zomerfestivalseizoen.

Om de keuze makkelijker te maken, hebben we voor jullie onze top tien Converse Festival Pieces voor de zomer samengesteld!

Converse Festival Pieces

Chuck 70 Festival Smoothie

Converse Festival Pieces

Laten we beginnen met een sneaker die een zomers update heeft gekregen: de Chuck 70. De sneaker heeft een bovenwerk met een Smoothie-patroon, wat een mix van bloemen en fruit betekent. Goede vibes in een kick!

All Star Move Platform Festival Smoothie

Converse Festival Pieces

Ook de All Star Move Platform heeft een Festival Smoothie-print mogen ontvangen. Het bovenwerk is hier zwart en wordt versierd met fruit en bloemen.

Grow Together Oversized Shirt

Converse Festival Pieces

Vier het seizoen met opvallende bloeiende graphics. Met een losse pasvorm en het gebruik van luchtig katoen is dit shirt het ideale item voor je volgende festival.

All Star Festival Floral

Converse Festival Pieces

Je kunt de All Star Festival Floral combineren met verschillende outfits door zijn gebruik van neutrale kleuren. De bloemenaccenten geven het design een zomerse uitstraling. Op de binnenkant van de tong vind je ook hier de tekst ‘Festival Smoothie’.

Chuck 70 Plus Colorblock

Converse Festival Pieces

De Chuck 70 Plus is een update van een tijdloze klassieker en combineert iconische kenmerken met een baanbrekend ontwerp. De combinatie van patches met verschillende kleuraccenten maakt de sneaker perfect voor het festivalseizoen.

Gran Craft Standard Fit Shirt

Converse Festival Pieces

Dit luchtige T-shirt is perfect voor een dag op het festival. Het is vrij onopvallend en kan goed worden gecombineerd met andere items.

All Star Move Platform Daisy Cord

Converse Festival Pieces

De All Star Move Platform komt in boohoo-stijl. Het bovenwerk is van gehaakt katoen en dekleine details in goud maken het ontwerp compleet.

Run Star Legacy CX Platform

Converse Festival Pieces

De Run Star Legacy CX is de nieuwste versie van de bestseller Run Star Hike en combineert opvallend plateau-ontwerp met hoog draagcomfort. Het silhouet heeft een geborduurd bovenwerk met vlinders.

Graphic Tote

Converse Festival Pieces

Bij deze Converse Graphic draagtas van gerecycled 900D-polyester ligt de nadruk op het vakmanschap en het materiaal. Dankzij de brede handvatten is het dragen over de schouders ook comfortabel. De grafische print past perfect bij de zomer.

Chuck Taylor All Star Lift Platform Daisy Cord

Converse Festival Pieces

De Platform-Chucks krijgen op tijd voor het festivalseizoen een nieuw design in boohoo-stijl! Het gehaakte bovenwerk van katoen en de subtiele details in glanzend goud geven het silhouet de laatste touch.

Welke van de Converse Festival Pieces ben jij van plan te scoren? We wensen jullie zoals altijd veel plezier met winkelen – en ook met feesten!