Skip to content
Upcoming

Converse dropt twee dieren printen op Chuck Taylor

30 april 2020 15:18
Converse dropt twee dieren printen op Chuck Taylor

Als je nog op zoek bent naar frisse nieuwe gave sneakers, zit je hier goed want Converse heeft twee super toffe colorways gedropt op het lage Chuck Taylor model. Je krijgt er een echt zomers gevoel van en hebt gelijk zin om er een dagje weg van te maken naar de dierentuin. De sneakers zijn namelijk geïnspireerd op een zebra en een giraffe! Dat lees je goed, en zie je ook overduidelijk terug in de sneakers. De colorways zijn dus echt voor echte durfals!

Het begon allemaal op een basketbalveld, in 1917 maakte de sneaker zijn debuut. De sneaker is opnieuw ontworpen in 1922, omdat basketballer Chuck Taylor last had van zijn voeten. Het merk bedacht toen een sneaker die flexibiliteit en steun bood. Door de patch op de zijkant werden ze zo bekend als de Chuck Taylor, en werd zo een icoon.

Converse Chuck Taylor 70 OX ‘Giraffe’ ‘Zebra’

Het zijn beide lage modellen, ze zijn gemaakt van linnen en staan bekend om het hoge niveau aan comfort. De kenmerken die je natuurlijk herkent van het model zijn de twee gaten aan de zijkant, en het rubberen kapje aan de tenen. Het iconische logo met het blauwe Converse ster bevindt zich op de enkelhoogte. De zool is gemaakt van duurzaam hard rubber. Elke colorway heeft een ander patroon die je terug ziet op de gehele sneaker. De één heeft een zebra printje en de ander is voorzien van een giraffe patroon.

Release info

Inmiddels zijn de sneakers al uit en zijn ze al verkrijgbaar bij meerdere retailers vanaf 73,- euro. Beide sneakers zijn unisex dus ze zijn er voor iedereen. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van dit soort leuke sneakertjes? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo ben en blijf je altijd up to date.

Converse Chuck Taylor 70 Low Animal 'Zebra'

167811C · Prijs vanaf €42,-

Naar alle aanbieders

UNISEX ARCHIVE PRINT CHUCK 70 LOW TOP | 167811C

Images by: Converse

Converse Chuck Taylor 70 Low Animal 'Giraffe'

167810C · Prijs vanaf €70,-

Naar alle aanbieders

CONVERSE CHUCK 70 OX ‘GIRAFFE’ | 167810C

Images by: Converse