Skip to content
Upcoming

Converse brengt samen met Scooby Doo twee Chuck 70 Hi

12 juni 2020 09:55
Converse brengt samen met Scooby Doo twee Chuck 70 Hi

We gaan je weer helemaal in je jeugdsentiment brengen, want Converse is namelijk de samenwerking aangegaan met Scooby Doo! De geanimeerde televisieserie boekt veel succes met de boeken, films en series en gaat nu de sneakerwereld veroveren. En dat is tot nu toe zeker goed gelukt, het moment dat Converse het pack dropte was die binnen no time uitverkocht. Samen brengen ze twee verschillende Converse Chuck Hi paren uit die verschillende elementen van de show bevatten. Inmiddels zijn ze al gedropt bij Converse, maar was binnen no time uitverkocht. Nu zal het pack droppen bij verschillende retailers op 16 juni.

Scooby Doo x Converse Chuck 70 Hi Pack

Er is dus gewerkt op de klassieke modellen van Converse, de Chuck Taylor 70 Hi. Hiervan zijn twee colorways. Het eerste paar uitgevoerd in twee volledig tegengestelde kleurenschema’s, heeft een helder blauw en groene basis die je terug ziet op het bovenwerk. Met oranje bloemenprints die een eerbetoon zijn aan het beroemde busje ‘The Mystery Machine’. Andere details zijn de hielstempel van de linkervoet, die de traditionele Converse branding vervangt met de tekst ‘SCBYSNK’. Oftewel Scooby Snack. De voering is voorzien van zwart witte tekeningen die de hoofdpersonen van de show beschrijven. Het tweede paar is gelijk veel voorzichtiger en rustiger, het dempt het een beetje met het eerste paar. Omdat het kiest voor een bovenwerk met zwarte canvas met zwart witte schetsen van Fred, Velma, Scooby, Shaggy en Daphne net boven de middenvoet. De binnenkant van de sneaker heeft een spookachtige oogprint.

Releasekalender

Ondertussen is het pack al uitverkocht bij Converse, maar zal 16 juni droppen bij verschillende Converse retailers. Daar zal je beide colorways kunnen krijgen. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

Images by: Converse
Images by: Converse