Skip to content
Newsfeed

Converse X Beyond Retro onthullen CT70 Upcycled Fleece

22 februari 2022 09:30
Converse X Beyond Retro onthullen CT70 Upcycled Fleece

Converse heeft samen met de vintageretailer Beyond Retro uit Londen twee nieuwe Chuck 70’s ontworpen. De twee merken hebben met geüpcycled fleece materiaal een nieuwe versie van het Chuck 70 model gemaakt. In een low-top en hig-top variant. De Converse Renew CT70 Upcycled Fleece is op 24 februari 2022 te verkrijgen bij Converse.

Converse is toegewijd om sneakers te ontwerpen met als doel een toekomst zonder afval. Onder de naam Converse ‘Renew’ werkt het merk aan duurzaamheid. Samen met Beyond Retro heeft Converse hergebruikte tweedehands polar fleece jassen ingezameld en geüpcycled tot nieuwe duurzame Chuck 70’s.

De vlakken met verschillende kleurblokken geven elk paartje een tijdloze stijl. De kleurblokken zijn van fleece materiaal gemaakt en de buitenzool beschikt over gerecyclede materialen. Op de binnenkant van de tong zien we de tekst ‘Fleece jackets upcycled by Converse. Made new for you.’

De sneakers zullen verkrijgbaar zijn in een low-top en een high-top variant. De high-top heeft een asymmetrisch design en kleurt rood, donkerblauw, zwart en grijs. De low-top daarentegen kleurt donkerblauw, groen, zwart en grijs.

De Converse Renew CT70 Upcycled Fleece zijn aankomende donderdag, 24 februari 2022, wereldwijd te verkrijgen bij de Converse site en geselecteerde winkels. Ga voor 10:00 uur achter je laptop zitten want er zijn maar een limited aantal van de sneakers verkrijgbaar! Houd onze release kalender in de gaten voor de laatste updates en up-coming sneakers.