Skip to content
Newsfeed

Comme des Garçons HOMME brengt de Nike Air Max TL 2.5 terug

23 januari 2024 07:07
Comme des Garçons HOMME brengt de Nike Air Max TL 2.5 terug

Japans modelabel Comme des Garçons was ook deze Paris Fashion Week weer van de partij. De designs van Rei Kawakubo zijn te herkennen aan hun zwart-witte kleurenpalet. Naast een samenwerking met New Balance, verscheen ook de volgende Nike collab waarin de Nike Air Max TL 2.5 centraal staat. Bekijk hier de eerste beelden.

Comme des Garçons HOMME x Nike Air Max TL 2.5

Afgelopen week was Parijs dé plek voor mode. In de week van 16-21 januari 2024 toonden merken hun menswear collectie voor volgend seizoen. Frans modehuis Louis Vuitton trok veel aandacht met hun Timberland samenwerking, geleid door Pharrell Williams, maar ook Comme des Garçons was een veelbesproken naam.

Eerder zagen we al de Comme des Garçons x New Balance 860v2 in twee colorways verschijnen. Nu zien we maar liefst drie colorways van de Nike Air Max TL 2.5. Het Air Max TL 2.5 silhouet werd in 2008 gereleased en heeft een retro design. De sneaker verschijnt in een witte, zwarte en zwart-witte colorway.

De Comme des Garçons HOMME x Nike Air Max TL 2.5 heeft een chunky silhouet. Het bovenwerk is van ademend mesh. Over het design lopen dynamische overlays die het paar een unieke look geven. Op de hiel is het CdG logo geplaatst. Op de tong is het jaar 2024 gedrukt.

De zwart-witte colorway heeft een zwarte upper met een witte mudguard. De witte en zwarte colorways hebben een monotoon design. Alle drie de sneakers gebruiken de Max Air technologie in de middenzool die voor demping en comfort zorgen.

De Comme des Garçons HOMME x Nike Air Max TL 2.5 heeft nog geen officiële releasedatum. We kunnen de drie colorways van de sneaker hoogstwaarschijnlijk verwachten in de zomer van 2024. Bekijk de eerste beelden hieronder en houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates.

Comme des Garçons HOMME x Nike Air Max TL 2.5