Skip to content
Where to Cop

Where to cop: het C.P. Company x ASICS GEL-QUANTUM pack

20 februari 2024 17:00
Where to cop: het C.P. Company x ASICS GEL-QUANTUM pack


C.P. Company en ASICS hebben de krachten gebundeld voor hun allereerste gezamenlijke project, waarbij ze niet één, maar twee verschillende colorways voor de GEL-QUANTUM zullen gaan droppen. Op 22 februari 2024 om 00:00 uur zal het C.P. Company x ASICS Gel-Quantum 360 VIII pack gaan droppen bij ASICS en verschillende retailers. 

Lees hier meer over de ontwerpen en waar je deze paartjes kunt gaan scoren!

C.P. Company x ASICS

C.P. Company, opgericht in 1971, is een Italiaans mannenmerk dat bekend staat als de ‘peetvader van de sportkleding’. Het merk omarmt een herkenbare functionele en hybride stijl, geïnspireerd door militaire vintage en werkkleding. Daarnaast heeft C.P. Company zich onderscheiden door een speciale verftechniek te ontwikkelen, waarbij de stoffen pas in de laatste fase worden geverfd. Dit resulteert in unieke en herkenbare rijkdom in alle stoffen en kledingstukken.

Als pionier in urban sportswear heeft het merk dus diepe wortels in stoffenonderzoek en innovatie, waardoor het een perfecte nieuwe partner is voor ASICS.

“Met een gepassioneerde focus op traditie, design en innovatie zijn we verheugd te delen dat C.P. Company hun unieke designtaal en creatieve perspectief zal inzetten om een nieuwe ASICS Gel-Quantum te ontwerpen voor het eerste hoofdstuk van deze samenwerking,”.

ASICS

De C.P. Company x ASICS Gel-Quantum 360 VIII verschijnt in een ‘Mission Yellow’ en ‘Cement Grey’ colorway. De twee paren komen met een basis van ademend mesh en TPU overlays. Ook het C.P. Company logo op de toe is gemaakt van TPU, waarmee de aandacht voor detail van beide merken wordt benadrukt.Om de ontwerpen compleet te maken en ultiem comfort te kunnen bieden worden beide ondersteund door de GEL-QUANTUM-zoolunit, in bijpassend geel en grijs.

Where to Cop?

Op donderdag 22 februari 2024 om 00.00 uur  wordt het C.P. Company x ASICS Gel-Quantum 360 VIII pack gedropt bij ASICS en diverse retailers. Hier vind je een lijst van stores waar je deze sneaker kunt scoren.

Let op: sommige winkels gebruiken een raffle-systeem. Meld je aan voor de loterij om kans te maken op de aankoop van deze sneaker. Wees er snel bij voordat de loting sluit!

Bekijk het ASICS sneaker assortiment voor meer ontwerpen.

CP Company x ASICS
CP Company x ASICS sneaker
CP Company x ASICS sneaker
CP Company x ASICS
ASICS x CP COMPANY
ASICS x CP COMPANY
ASICS x CP COMPANY
ASICS x CP COMPANY
ASICS x CP COMPANY
ASICS x CP COMPANY
ASICS x CP COMPANY
ASICS x CP COMPANY