Skip to content
Upcoming

Bodega en Saucony komen met een nieuwe colorway op de Saucony Grid Azura 2000

1 april 2020 19:32
Bodega en Saucony komen met een nieuwe colorway op de Saucony Grid Azura 2000

Het is nog geen twee maanden geleden dat Bodega een collab heeft gehad op het Grid Azura 2000 model van Saucony. Nu komt Bodega wederom met een nieuwe colorway op het retro-achtige Grid Azura 2000 model. Dit keer krijgt het model een drukke colorway vol retro details en toffe materialen, zoals we gewend zijn van Bodega.

De Saucony Grid Azura 2000 werd voor het eerst uitgebracht in 1999. Het model stond voor het afscheid van de 20e eeuw en een goede start in de 21e. Met tribal lijnen en neon-kleuren paste het model perfect in die tijd. Na enige tijd off-the-radar geweest te zijn is het model weer harder terug dan ooit. Na een succesvolle samenwerking met Bodega op een subtiele zwart, blauw, neongeel colorway hebben de twee partijen besloten hun krachten nogmaals te bundelen.

Het resultaat is een iets wat hectische colorway. Bodega heeft zelf een perfecte beschrijving voor de sneaker die ook nog eens actueel is bij de huidige tijd waarin we leven: “is not about being paranoid, and it’s not about being fearful. It’s about being prepared, even when you don’t know ahead of time what you are prepared for. The future isn’t always as user-friendly as advertised, but you’ll be ready.”

Saucony Grid Azura 2000 x Bodega | Closer Look

Als we kijken naar de sneaker zelf dan zien we een hoop interessante colorways die elkaar complimenteren, De tribal lijnen op het bovenwerk zijn uitgevoerd in het grijs en gemaakt van een nerf lederen materiaal. Hieronder zien we dat de underlayers gemaakt zijn van mesh, langharig suède, canvas, leer en suède.  Het kleurenpalet wat gebruikt is bestaat uit: geel, kaki bruin, neon geel, groen, paars, rood en grijstinten.

Deze Saucony Grid Azura 2000 x Bodega zal uitkomen op 8 april bij Bodega.com. Check in de tussentijd de Sneakerjagers releasekalender voor andere Saucony colorways die binnenkort uit zullen komen.

Grid Azura 2000
Grid Azura 2000
Grid Azura 2000
Grid Azura 2000
Grid Azura 2000
Pictures by: Bodega