Upcoming

Binnenkort verschijnt er een nieuwe colorway op Nike’s iconische Air Force 1 Low

24 januari 2020 10:00
Binnenkort verschijnt er een nieuwe colorway op Nike’s iconische Air Force 1 Low

Nike komt weer met een te gekke colorway op de Nike Air Force 1 Low. Naast dat er al heel veel te gekke colorways zijn van dit klassieke model, blijven er ook maar nieuwe bijkomen. Dit keer is de Nike Air Force 1 Low geïnspireerd op Chicago, hier wordt de All-Star game gehouden.

De All-Star game is een basketbalwedstrijd in Amerika, deze wedstrijd wordt elk jaar gespeeld en gaat tussen de beste spelers van de eastern conference en de western conference. Beide conferences hebben 15 teams. De deelnemers die meedoen aan de All-Star games worden gekozen door de fans en de coaches. Dit jaar zijn de All-Star games in Chicago, de Air Force ‘All Star’ is dan ook geïnspireerd op de buurten in Chicago. De Air Force 1 is de eerste basketbal schoen met ‘Nike Air’. De Air Force 1 is een sneaker die vaak gebruikt wordt voor samenwerkingen.

Nike Air Force 1 Low ‘All Star’ | Closer Look

Deze te gekke sneakers bevatten veel details en kleuren, de sneaker is gebaseerd op de verschillende buurten in Chicago en benadrukt de verschillen in de wijken. Op beide colorways is op de toebox een slangenprint te zien en de mudguard van de sneaker heeft een camouflageprint. Verder zijn er veel meer details op de sneaker te zien zoals de luipaardprint op de Swoosh.

Deze te gekke colorways van de AF1 wordt verwacht in februari 2020, de maand waarin All-Star games worden gespeeld. Verdere details zijn nog onbekend. Houd de Releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!


Air Force 1 Low
Air Force 1 Low
Air Force 1 Low
Images by Unkown

The Turnover