Upcoming

Binnenkort: De Nike Air Max Verona ‘Magneta’ colorway

2 juni 2020 17:10
Binnenkort: De Nike Air Max Verona ‘Magneta’ colorway

De sneaker genaamd de Nike Air Max Verona die speciaal gemaakt is voor de dames, komt nu in een heerlijke frisse colorway genaamd ‘Magneta’. Al eerder werd bekend gemaakt dat er veel nieuwe colorways op dit heerlijke model zouden droppen. En nu is het eindelijk zo ver voor de Magneta. Dat is 1 van de 5! Dit model is geïnspireerd op de Nike Air Max 90 en heeft hiermee haar eigen look gecreëerd. Maar we laten je niet langer wachten, want Nike heeft bekend gemaakt dat de Magneta al op 4 juni 2020 zal droppen! Lees dus snel verder voor alle informatie.

Nike Air Max Verona ‘Magneta’ | CZ6156-100

Het vrij nieuwe model maakte een paar maanden geleden nog zijn eerste debuut. Het Air Max model is een eerbetoon aan de eerste exclusieve Air Max schoen voor dames namelijk de Air Verona die in 1992 werd gereleased. Dit keer krijgt het model een gloednieuwe kleurstelling die nogal gewaagd is. De sneaker is uitgevoerd in een Summit White, Laser Crimson, Sail en Magneta kleurenstelling. De Nike Air begint met met een witte en Sail basis. Dit is in contrast gebracht met de Crimson en Magneta accenten die je terug ziet op zowel de bovenkant als op de zool van de sneaker. Witte veters en een zwarte rubberen zool ronden de belangrijkste kenmerken af.

Release info

Nog heel eventjes wachten dus, dit heerlijke paar belooft al op donderdag 4 juni 202 te droppen. Ze zullen verkrijgbaar zijn vanaf 09:00 uur, wees er op tijd bij. Deze beloven hard te gaan. Ze zullen dan online staan vanaf 120,- euro en zal bij Nike en Nike retailers verkrijgbaar zijn. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten.

Nike Air Max Verona 'Magneta'

CZ6156-100 · Prijs vanaf €64,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike
The Turnover