Skip to content
Upcoming

Release info: Concepts X Nike SB Low Purple Lobster

16 december 2018 12:12
Release info: Concepts X Nike SB Low Purple Lobster

10 jaar na de release van de Dunk SB Red Lobster vieren Nike SB en Concept het jubileum van de sneaker. De Concepts X Nike Sb ‘Purple Lobster’ zal snel uitkomen.

2018 is het jaar dat de Nike SB Dunk na een aantal rustige jaren weer vaker naar voren kwam. Zo zagen we dit jaar de Nike SB Dunk Low ‘Diamond Supply Co.’ collabs. Vlak na deze release kwamen de eerste berichten naar buiten dat er een nieuwe Dunk collab zou komen met Concepts. De ‘Purple Lobster’ wordt de 4e sneaker uit de lobster serie. Eerder zagen we de Red, Blue en Yellow Lobster al.

De sneaker heeft een aantal herkenbare details die verwijzen naar kreeften. Zo zijn de overlays gevlekt, net als een echte kreeft. Voor op de neus van de sneaker zit een groot elastiek. Dit elastiek zit normaal om de scharen van de kreeft, een heel tof detail! De paarse sneaker wordt afgemaakt met een zwarte midsole en een paarse outsole. Buiten deze ‘Purple Lobster’ zijn er ook beelden opgedoken van een ‘Green Lobster’. Deze sneaker heeft dezelfde details als de paarse variant maar komt dan in een groene kleur. Over deze sneaker is verder nog niks bekend.

Deze sneaker komt in het rijtje van toffe Nike SB Dunks die dit jaar uit zijn gekomen, hopelijk belooft dit ook veel goeds voor 2019 en Nike SB. De sneaker komt op 14 december uit bij Concepts, op 15 december bij geselecteerde skatestores en op 17 december op de Nike SNKRS app.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Concepts X Nike SB Low ‘Purple Lobster

Releasedatum: 17.12.2018 – 09:00
Prijs: verwacht €110,-
Colorway: Voltage Purple/Voltage Purple
Stylecode: BV1310-555
Bekijk hier de storelist>>

Images by: Concepts

Concepts X Nike SB Low ‘Green Lobster

Releasedatum: TBA
Prijs: TBA
Colorway: Bright Cactus/Volt/El Dorado/Bright Cactus
Stylecode: BV1310-337

Images by: Paul Rodriguez