Skip to content
Newsfeed

Bij Stadium Goods profiteer je van 10% korting

28 mei 2023 16:00
Bij Stadium Goods profiteer je van 10% korting

Op maandag 29 mei 2023 kun je profiteren van 10% korting op geselecteerde Air Jordan, Nike, New Balance, adidas en meer bij Stadium Goods. Een kans die je zeker niet wilt missen!

Bij Stadium Goods vind je een uitgebreide collectie premium sneakers en streetwear van topmerken zoals Nike, Adidas, Air Jordan en meer. Of je nu op zoek bent naar klassiekers of exclusieve releases, Stadium Goods is dé bestemming voor sneakerliefhebbers wereldwijd.

Gedurende één dag, op maandag 29 mei 2023, van 12:00 uur ’s nachts tot 11:59 uur ’s avonds, zijn enkele van de grootste releases van het afgelopen jaar verkrijgbaar met 10% korting. Hierbij kun je denken aan de Air Jordan 1 Low Travis Scott Olive en de Air Jordan 3 White Cement. Je moet er wel snel bij zijn, want deze actie is slechts één dag geldig!

Om te kunnen profiteren van de kortingsactie is er geen code nodig; de korting zal automatisch worden verrekend bij het afrekenen. Wees er snel bij op maandag 29 mei 2023, want voor je het weet is de dag alweer voorbij.

Geniet van de korting bij Stadium Goods! Vergeet niet onze nieuwspagina in de gaten te houden om op de hoogte te blijven van andere kortingsacties en updates.