Skip to content
Newsfeed

Bianca Chandôn x Vault by Vans ‘Aged’ collectie

16 augustus 2022 12:23
Bianca Chandôn x Vault by Vans ‘Aged’ collectie

Bianca Chandôn slaat de handen in een met Vans en komt met een eigen Vault by Vans ‘Aged’ collectie. In deze collectie krijgen de modellen Sk8-Hi Reissue VLT LX, Old Skool VLT LX, Authentic VLT LX en de Classic Slip-On VLT LX een retro make-over. Alle vier de sneakers worden op 20 augustus 2022 gereleased.

Bianca Chandôn werd in 2014 opgericht door Alex Olson. In zijn werken combineert hij mode en skateboarden en hint hij naar de tegencultuur uit de jaren ’70. Ook komen de clubcultuur uit de jaren ’80 en de antimode uit de jaren ’90 voorbij in zijn designs. Met zijn liefde voor de skatecultuur, brengt hij in elk design een stukje cultuur terug.

De Bianca Chandôn x Vault by Vans collectie is gebaseerd op de vorm van sterren hoe wij deze zien. De sterrenprint wordt gecombineerd met de bekende checkerboardprint en geeft de sneakers een unieke twist. De sneakers komen in de kleuren rood, zwart, wit en blauw. Alle vier de colorways hebben een ‘Aged’ look.

Zo heeft de middenzool een used look gekregen. Ook het bovenwerk heeft verschillende ‘Aged’ details gekregen en zijn er krassen en spots op te zien. Op de middenzool lijkt Bianca Chandôn met een balpen geschreven te zijn. Op de tong komt het Vans logo naar voren. Ook verschijnt het Vans label op het veterpand.

De Bianca Chandôn x Vault by Vans ‘Aged’ collectie komt op 20 augustus 2022 bij Vans uit. Bekijk de collectie via de knop hieronder. Houd onze releasekalender in de gaten voor eventuele updates. Vergeet ons ook niet op Instagram te volgen voor de laatste nieuwtjes.

Bianca Chandon x Vans
Bianca Chandon x Vans
Bianca Chandon x Vans Sk8-Hi Reissue VLT LX
Bianca Chandon x Vans Authentic VLT LX
Bianca Chandon x Vans Old Skool VLT LX
Bianca Chandon x Vans Classic Slip-On VLT LX